| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi najbolji bircevi u Lijepa Naša forumu; Šteta što više Mario neradi. Nema više,nema više naše birtije. Mlađi vjerojatno neznaju koje su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-06 Godina: 27
Poruka: 12
![]() | Re: najbolji bircevi Šteta što više Mario neradi. Nema više,nema više naše birtije. Mlađi vjerojatno neznaju koje su tamo bile cijene i kako je bio sređen. Ali kad je otvoren nekako 1986. to je bio najbolji i najsređeniji kafić uz Vidru no od onda se nikad nije više renoviaro i nažalost neznam točno kad ali je CLOSED. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter | Re: najbolji bircevi ja sam bio par puta........meni je to mjesto čisto o.k........ono......ma meni je najbolja birtija kapljica.....a ni šangaj ( mislim da se tako zove ) nije loš.........u biti sve one birtije di se može naći jeftina cuga su meni super.....glavno da se ![]()
__________________ IT' BETTER TO RULE IN HELL THAN IT IS TO SERVE IN HEAVEN ! ! ! ! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji bircevi ma jeble vas cajke više!Najbolji lokal u Osijeku je Swan. Joj oni konobari ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura Zadnji Uredio mama : 16-10-07 u 01:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bircevi, kafici, osijek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

ja bio jednom i bilo ok!

ma jeble vas cajke više!