| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Okolica Osijeka - bliža i dalja u Lijepa Naša forumu; Evo tu su dobrodošli svi koji su nekad posjetili, ne Osijek, nego Baranju, Vukovar, Vinkovce.... Ili još bolje koji ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Okolica Osijeka - bliža i dalja Evo tu su dobrodošli svi koji su nekad posjetili, ne Osijek, nego Baranju, Vukovar, Vinkovce.... Ili još bolje koji žive tamo. Imamo temu Osijek, ali pošto su moji postovi i slike izbrisani odlučila sam otvoriti temu ovog naziva. i krećem odmah sa slikom naše plaže u Bistrincima. Bistrinci su malo selo pored Belišća. Možda vam je poznato to ime zbog rekordera u prometnim prekršajima (bilo je dosta u novinama o tome).
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Okolica Osijeka - bliža i dalja Pa da u Valpovu mislim, ak već imaš hrpu rodbine, pa mi čudno da ne poznaš Valpovo. A i nemaš šta, osim dvorca i kule, u koju ideš na vlastitu odgovornost, preostaje ti jedino još hrpetina kafića na centru. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
![]() |
| Tagovi: bliza, dalja, okolica, osijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

pa šta nisi nikad bila tu?