Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi Osijek u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: deedee hehe..istina, istina...nažalost..a opet, bilo gdje da izašao, ak imaš dobru ekipu, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-07, 18:42   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))
Re: Osijek

Citat:
Pravi autor: deedee Pogledaj Poruke
hehe..istina, istina...nažalost..a opet, bilo gdje da izašao, ak imaš dobru ekipu, bit će ludo
istina opet,al svejedno,lakse se zabavit s dobrom ekipom na dobrom mjestu,nego samo jedno od tog dvoje...
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 01:02   #102 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika pat bez mat-a

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 38
pat bez mat-a se izdvaja iz mase

ja stvarno ne znam koji je vama... gdje god dodjem svi pjuju po osijeku...
pa jebote nismo toliko bijedan grad, a sad sto neki od vas nemaju socijalni zivot,ehh to je druga prica

"Mmmmm, unexplained bacon."
pat bez mat-a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 16:21   #103 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 362
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

Citat:
Pravi autor: pat bez mat-a Pogledaj Poruke
pa jebote nismo toliko bijedan grad, a sad sto neki od vas nemaju socijalni zivot,ehh to je druga prica
ajd i od tebe nesto pametno

a drugi dio poruke ti ces nekome pricati o drustvenom zvotu daj izađi iz ta 4 zida
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 16:49   #104 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-01-07
Poruka: 47
deedee se izdvaja iz mase

Citat:
nisam sigurna, ali mislim da nitko nije rekao kako je osijek bijedan, već da je katastrofa što se tiče noćnog života! reci mi jedno mjesto gdje se pušta, evo npr. hip-hop i r'n'b, a da unutra možeš ući kao čovjek, a ne svako malo izlazit van po -friškog vazduha-!!!
deedee je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-07, 16:56   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

Citat:
hahahahaha kak da ne pljujemo po osijeku kad se NEMA di otic...oke,zivim ovdje i naravno da nezelim vrijedjat,al stvarno...ljudi otvorite oci!
Odgovori sa citatom
Star 03-02-07, 04:38   #106 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

nemojte pricati gluposti...ja ne znam sto vi trazite, ako vam nije do zadimljenog prostora i mjesta gdje cete naici bar na jednu budalu onda otvorite svoj lokal i pravite si red kak želite...pa svugdje je tako!
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-07, 11:26   #107 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

istina...ne postoji mjesto gdje nije takva situacjia...

u osijeku se ima gdje za izac,samo treba skontat...npr. krenes u parku ili kapljici pa odes do teatra,westa,time-a(gay bar) ,negdje u radicevu ili do jebene tvrdje, samo sto u pub-ovima bude nepodnosljiva guzva (zato kad ja otvorim svoj pub svi ce ici kod mene )2. opcija cajke, ili u dgo u balote ima sve vrste onih pizdarija kao biljar,stolni nogomet,pikado... jos dere kolko-toliko dobra glazba,napijes se uffff,ako imas srece neces se zakacit a nikim i tak... itekako se ima gdje za izac,samo treba dobra ekipa i skontat ce se nesto
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 04:37   #108 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 26
Poruka: 25
djovani7777 se izdvaja iz mase

pozdrav osjecani ,ja bi iso slavat evo vec svanulo a nespava mi se ...
djovani7777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 13:08   #109 (permalink)
Regularni forumas

ne valja ti to...odma na pivo
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 00:15   #110 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 26
Poruka: 25
djovani7777 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Letipasjegulja Pogledaj Poruke
ne valja ti to...odma na pivo
ma tu vecer sam se i vratio sa piva tamurice zavrsile .. ponedjeljak pola 4 osijek mrat grad
djovani7777 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: osijek

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111