| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: deedee hehe..istina, istina...nažalost..a opet, bilo gdje da izašao, ak imaš dobru ekipu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Osijek Citat:
![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: OSIJEK Godina: 20
Poruka: 38
![]() | Re: Osijek ja stvarno ne znam koji je vama... gdje god dodjem svi pjuju po osijeku... pa jebote nismo toliko bijedan grad, a sad sto neki od vas nemaju socijalni zivot,ehh to je druga prica ![]()
__________________ "Mmmmm, unexplained bacon." |
| | |
| | #103 (permalink) | |
a drugi dio poruke ti ces nekome pricati o drustvenom zvotu daj izađi iz ta 4 zida ![]()
__________________ | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: slavonija Godina: 18
Poruka: 47
![]() | Re: Osijek nisam sigurna, ali mislim da nitko nije rekao kako je osijek bijedan, već da je katastrofa što se tiče noćnog života! reci mi jedno mjesto gdje se pušta, evo npr. hip-hop i r'n'b, a da unutra možeš ući kao čovjek, a ne svako malo izlazit van po -friškog vazduha-!!! |
| | |
| | #105 (permalink) | |
![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek nemojte pricati gluposti...ja ne znam sto vi trazite, ako vam nije do zadimljenog prostora i mjesta gdje cete naici bar na jednu budalu onda otvorite svoj lokal i pravite si red kak želite...pa svugdje je tako! |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Osijek istina...ne postoji mjesto gdje nije takva situacjia... u osijeku se ima gdje za izac,samo treba skontat...npr. krenes u parku ili kapljici pa odes do teatra,westa,time-a(gay bar) ,negdje u radicevu ili do jebene tvrdje, samo sto u pub-ovima bude nepodnosljiva guzva (zato kad ja otvorim svoj pub svi ce ici kod mene )2. opcija cajke, ili u dgo u balote ima sve vrste onih pizdarija kao biljar,stolni nogomet,pikado... jos dere kolko-toliko dobra glazba,napijes se uffff,ako imas srece neces se zakacit a nikim i tak... itekako se ima gdje za izac,samo treba dobra ekipa i skontat ce se nesto ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: osijek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:04.

ti ces nekome pricati o drustvenom zvotu
daj izađi iz ta 4 zida