| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: dorina Mrak su im tramvaji. Dvije linije i obje voze skoro pa isto khm.. 3 linije! retfala-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #143 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek Aha, tu treću nisam primjetila, kaj vagon se sastoji od vrata i dva sjedala za razliku od ova dva kaj imaju 4 i 6 sjedala ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #145 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek Nisam još. Zajeb se. Ne me krivo shvatit, ne vrijeđam nikaj. Samo mi je bilo smiješno kad sam prvi put vidila tako minijaturne tramvaje ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #146 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek Ah...Još uvijek su minijaturni, ali izgledaju super, i za svaku stanicu ti kazu :"stajalište bla bla bla...sljedece stajaliste bla bla bla..." kao da ima pun K. stajališta ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #147 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek Joj tak su i ovi (niskopodne ste dobili?). Koma !!! Daj back off !!! To su pokupili od Banditićevih tram ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: osijek |
« najbolja pizza u gradu
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

)