| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek u Lijepa Naša forumu; Nije za k****... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek Bio sam prije dva mjeseca u Osijeku ali samo do stadiona i na ručku u Bijelo plavima. Vrhunski čobanac. Ono malo što sam vidio svidjelo mi se a i par ljudi s kojima sam tada popričao su mi baš legli onako otvoreni i prijateljski nastrojeni. Napokon sam sreo i družio se s ljudima koji nemaju kompeks prema ljudima koji dolaze iz Zagreba, jedino mi je žao što nisam imao vremena razgledati barem uži centar grada. Nadam se uskoro novom posjetu gradu na Dravi a to je želja i mog mlađeg sina koji je oduševljen čobancem, a svi smo mislili da neće pojesti niti dve žlice zbog ljutine. Mali je smazao tanjur i pol na naše opče čuđenje. |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-05-08 Lokacija: Legaland Godina: 96
Poruka: 6
![]() | Slučajno sam naletio na ovaj forum i kad sam vidio najnoviji trend pljuvanja po našem Osijeku (u stilu kako nije ni za k...c) odlučio sam na trenutak prekinuti svoje neobično bogat i sadržajan društveni život i blistavu karijeru da se učlanim ovdje i odgovorim na te objede našeg grada. U toj namjeri da obranim čast Osijeka ipak danas nisam usamljen i drago mi je da ovdje ipak ima još ljudi kojima nije jedina zanimacija pljuckanje po svom gradu. A spika je uvijek ista. Dosadno nam je . Nema mjesta za izlazak. Kmeee . Pa koliko kafića, klubova, night barova i ostalih pajzlova koji rade cijelu je...nu noć nekima treba da bi imali gdje izaći? I kakve bi to sadržaje i zanimacije netko neodređen trebao njima osigurati? A ako je nkome stalno dosadno i vječno kuka kako je sve oko njega koma i kako ne zna što sa sobom možda je u njemu problem. Je...ga, pa mi Osječani ništa drugo ne radimo nego samo sjedimo i kukamo kao nam je loše, kakva je Osijek postao rupa i kako je svugdje drugdje bolje, ali sami ne bi mrdnuli ku...m da nešto izmjenimo. Uvijek se samo žalimo na grad, državu, tajkune, ovog i onog da nam nisu osigurali sadržaje i uvjete za tko zna što sve ne. A što smo sami napravili? Ja sam ipak nešto stariji od većine ovdje i sjećam se da nama nisu trebali neki naročiti uvjeti i tri milijarde birtija da bi se zabavili. Korzo, promenada , rijetki kafići, Tufna, Boa, bircuzi kao Tef ili čak Dubrovnik (Ljubo trovač) poneki podrum ili prazan stan i što je najvažnije dobro društvo i nikad nije bilo dosadno. I nismo čekali da nam netko drugi organizira zabavu nego smo si ju sami napravili. Ne bih sad želio ispasti stari prdonja koji svima soli pamet (a nisam ni toliko star), samo mi ide na jaja vječna kuknjava o tužnom i jadnom Osijeku. S Osijekom je sve u redu. Grad je i dalje lijep. Jedino je možda u Osječanima nastao problem. ![]() Pozdrav svim Osječankama i Osječanima. Prestanite bacati kukavicu i sami se pokrenite. Ako su srednjoškolci mogli organizirati onakve demonstracije, valjda su si mladi ljudi sposobni organizirati večernji izlazak i zabavu.Zadnji Uredio prospero : 07-05-08 u 13:54. |
| | |
![]() |
| Tagovi: osijek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.

. Nema mjesta za izlazak. Kmeee
. Pa koliko kafića, klubova, night barova i ostalih pajzlova koji rade cijelu je...nu noć nekima treba da bi imali gdje izaći? I kakve bi to sadržaje i zanimacije netko neodređen trebao njima osigurati? A ako je nkome stalno dosadno i vječno kuka kako je sve oko njega koma i kako ne zna što sa sobom možda je u njemu problem.
, rijetki kafići, Tufna, Boa, bircuzi kao Tef ili čak Dubrovnik (Ljubo trovač) poneki podrum ili prazan stan
i što je najvažnije dobro društvo i nikad nije bilo dosadno. I nismo čekali da nam netko drugi organizira zabavu nego smo si ju sami napravili.
(a nisam ni toliko star), samo mi ide na jaja vječna kuknjava o tužnom i jadnom Osijeku. S Osijekom je sve u redu. Grad je i dalje lijep. Jedino je možda u Osječanima nastao problem. 
Prestanite bacati kukavicu i sami se pokrenite. Ako su srednjoškolci mogli organizirati onakve demonstracije, valjda su si mladi ljudi sposobni organizirati večernji izlazak i zabavu.