Od narodnjackih klubova ja biram Q. Koktel je ok, ali Patika, Domin...premali prostor. U Oksu nemam naviku zalaziti.
Što se tice strane glazbe O.B.P je ok, lijepo uređen...
A zanimam me kako je u Tufni (bivsi Posh)? Cujem da ne pustaju mlade od 21
Raspravljate o temi Osijek - gdje izaći u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pravi autor: lorena Oks nikako ne preporučam, posebice ako izlaziš s djevojkom. Osijek ti je katastrofa što se noćnog života ...
Od narodnjackih klubova ja biram Q. Koktel je ok, ali Patika, Domin...premali prostor. U Oksu nemam naviku zalaziti.
Što se tice strane glazbe O.B.P je ok, lijepo uređen...
A zanimam me kako je u Tufni (bivsi Posh)? Cujem da ne pustaju mlade od 21
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Kiki najjaca akcija ti je uz promenadu na Dravi..tamo se maloljetnici drogiraju s ljepilom i piju onaj bambus od 9 kuna od kojeg dobiju kokošije sljepilo
tamo ti preporucujem da odete, cuga je bespla, drustvo veselo, djevojke su mrak i zabranjene zakonom ali daju vrlo rado, grmlje je blizu, a bome i Drava, pa pazite da se ne otkotrljate nizbrdo![]()
jedini bed u cijeloj prici je murija, štrumfovi znaju cesto doci i pokvariti tulum
idem u OKS, to drži BORBAŠ![]()
![]()
Najbolje tamburice uživo:West club
Najugodniji kafić u Tvrđi: OBP
Miran kafićali
Dobra kava: Grand
u osijeku se nema gdje za ic... najbolje je otic do neke pekare uzet jedan masni burek i onda da se vecer upotpuni jos koje pivo na pijanoj i to je to
a oni koji vole cajke imaju uvijek gdje za otic![]()
Zadnji Uredio legend of zelda : 14-01-07 u 22:42
za neupucene, boa se ponovno otvorila
sve sama djeca unutra.....ili oni stariji koju su prije zalazili tamo pa ih hvata nostalgija
![]()
čeka njegov komad slave,
uuuuu
sto sam se tamo drmao uz Cappellu i 2Unlimited![]()
![]()
ali garant je isto kao i u Tufni
staro ime i nista vise
gle ja ne znam kako je bilo prijemeni ce biti ok ako si ja napravim da mi bude ok, ali ako cemo iskreno nije nista posebno...osim sto sviraju moju pjesmu uvijek
![]()
čeka njegov komad slave,