| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek - gdje izaći u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: lorena Oks nikako ne preporučam, posebice ako izlaziš s djevojkom. Osijek ti je katastrofa što se noćnog ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Administrator | Re: Osijek - gdje izaći Citat:
e pa to to to, ajmo sestro šišaj mešaj hahhahahha | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek - gdje izaći Od narodnjackih klubova ja biram Q. Koktel je ok, ali Patika, Domin... premali prostor. U Oksu nemam naviku zalaziti. Što se tice strane glazbe O.B.P je ok, lijepo uređen... A zanimam me kako je u Tufni (bivsi Posh)? Cujem da ne pustaju mlade od 21
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Osijek - gdje izaći Kiki najjaca akcija ti je uz promenadu na Dravi..tamo se maloljetnici drogiraju s ljepilom i piju onaj bambus od 9 kuna od kojeg dobiju kokošije sljepilo tamo ti preporucujem da odete, cuga je bespla, drustvo veselo, djevojke su mrak i zabranjene zakonom ali daju vrlo rado, grmlje je blizu, a bome i Drava, pa pazite da se ne otkotrljate nizbrdo jedini bed u cijeloj prici je murija, štrumfovi znaju cesto doci i pokvariti tulum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 7
![]() | Re: Osijek - gdje izaći u osijeku se nema gdje za ic... najbolje je otic do neke pekare uzet jedan masni burek i onda da se vecer upotpuni jos koje pivo na pijanoj i to je to ![]() a oni koji vole cajke imaju uvijek gdje za otic ![]() Zadnji Uredio legend of zelda : 14-01-07 u 21:42. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek - gdje izaći za neupucene, boa se ponovno otvorila ![]() sve sama djeca unutra.. ...ili oni stariji koju su prije zalazili tamo pa ih hvata nostalgija![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek - gdje izaći gle ja ne znam kako je bilo prije meni ce biti ok ako si ja napravim da mi bude ok, ali ako cemo iskreno nije nista posebno...osim sto sviraju moju pjesmu uvijek![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: borbas, domin, klubovi, oks, osijek, patika |
« najbolja pizza u gradu
|
Osijek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:54.

premali prostor. U Oksu nemam naviku zalaziti.