| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek - gdje izaći u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: esseker u westu tamburica? pa jel nije west opet nedavno bio otvoren ali kao klub za alternativce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek - gdje izaći Citat:
: ) | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: hrvatska Godina: 26
Poruka: 25
![]() | Re: Osijek - gdje izaći U obp vecinom bude super ,vjerujem da je to zbog tocenog (cjene bi mogli malo spustit) Veceras bile tamburice .. ma fora je .. Tufna ,kako kad ,vecinom je ok ,ako je ekipa luda iza pola 1 bude ljudi Q - subota izmedju 12 i 3 uzas ,guzva ,nemas mjesta mislit a ne stajat ili plesat West jako slabo ljudi (nisam sad dugo bio al subota prije 2 mjeseca bilo 10 ljudi unutra) Patika - sta se tu ima za rec ,ako ti cajke nesmetaju i ako iza 4 nemas di ... Coctel - bio je najaci ,narodnjaci a posebno djeca ga ubili u pojam Domin - skroz iste pjesme i da neslusas naarodnjake vec ih sve znas i idu mi na neku stvar ... nesto se jako prorjedili ljudi Carpe Diem - ako volis domacu glazbu .. atmosfera super (jedino mali prostor) Sound (neznam jel to radi) Oks ,rupa bio uvjek ce i ostat Cadilac ,nisam cesti posjetitelj al i to cemo promjenit cujem da bude odlicno tamo Bekers - meni u 90% slucajeva bude tamo ok Big ben - nije glazba za mene da bi bio tamo cijelu noc ,ali tko to slusa moze se super provest Radić - cetvrtak (ko slusa cajke) bude ok Eto to mislim da bi bilo to e sad ja slusam vise manje sve pa i cajke ako bas moram vise manje nego vise ,al hebi ga nazalost utjecaj ovog grada ,kad se nema di ,hoces neces moras ,a i nebude lose ,samo nek se loce ![]() Zadnji Uredio djovani7777 : 01-05-07 u 04:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: borbas, domin, klubovi, oks, osijek, patika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

: )

boze dragi,prosjek godina 15
grozno...