Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi Osijek - gdje izaći u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: esseker u westu tamburica? pa jel nije west opet nedavno bio otvoren ali kao klub za alternativce ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-02-07, 14:15   #31 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 362
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja
Re: Osijek - gdje izaći

Citat:
Pravi autor: esseker Pogledaj Poruke
u westu tamburica? pa jel nije west opet nedavno bio otvoren ali kao klub za alternativce itd?
prosli tjedan su bile tamburice, ako se promjenilo u tjedandana onda ne znam
Odgovori sa citatom
Star 03-02-07, 17:53   #32 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

i ja sam bas htjela pitati otkad u west tamburice...prvi put cujem
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 13:37   #33 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
i ja sam bas htjela pitati otkad u west tamburice...prvi put cujem
sry al... jel vi uopce izlazite,jebo ga ja, vec pola godine deru tamburasi u westu
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 23:54   #34 (permalink)
Zauzeta

mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

bila sam u west zadnji put prije nekih mjesec dana i to je bio cetvrtak jer sam cula da je tamo dobro cetvrtkom. ali za tamburice nisam cula.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 22:59   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: lorena Pogledaj Poruke
Oks nikako ne preporučam, posebice ako izlaziš s djevojkom. Osijek ti je katastrofa što se noćnog života tiče, pravi Balkan, tresu i drmaju cajke, guraju se debeli ćelavci, sponzoruše.... Uglavnom, od kulturnijih mjesta je svakako Old Bridge Pub, prostrano je, strana mjuza, normalni ljudi.
Svaka čast!! Osijek je stvarno užasan što se tiče izlazaka,katastrofa! (Znam da je topic star ( : )
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 04:35   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 26
Poruka: 25
djovani7777 se izdvaja iz mase

U obp vecinom bude super ,vjerujem da je to zbog tocenog (cjene bi mogli malo spustit) Veceras bile tamburice .. ma fora je ..

Tufna ,kako kad ,vecinom je ok ,ako je ekipa luda iza pola 1 bude ljudi

Q - subota izmedju 12 i 3 uzas ,guzva ,nemas mjesta mislit a ne stajat ili plesat

West jako slabo ljudi (nisam sad dugo bio al subota prije 2 mjeseca bilo 10 ljudi unutra)

Patika - sta se tu ima za rec ,ako ti cajke nesmetaju i ako iza 4 nemas di ...

Coctel - bio je najaci ,narodnjaci a posebno djeca ga ubili u pojam

Domin - skroz iste pjesme i da neslusas naarodnjake vec ih sve znas i idu mi na neku stvar ... nesto se jako prorjedili ljudi

Carpe Diem - ako volis domacu glazbu .. atmosfera super (jedino mali prostor)

Sound (neznam jel to radi)

Oks ,rupa bio uvjek ce i ostat

Cadilac ,nisam cesti posjetitelj al i to cemo promjenit cujem da bude odlicno tamo

Bekers - meni u 90% slucajeva bude tamo ok

Big ben - nije glazba za mene da bi bio tamo cijelu noc ,ali tko to slusa moze se super provest

Radić - cetvrtak (ko slusa cajke) bude ok

Eto to mislim da bi bilo to e sad ja slusam vise manje sve pa i cajke ako bas moram vise manje nego vise ,al hebi ga nazalost utjecaj ovog grada ,kad se nema di ,hoces neces moras ,a i nebude lose ,samo nek se loce

Zadnji Uredio djovani7777 : 01-05-07 u 04:40.
djovani7777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 04:36   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 26
Poruka: 25
djovani7777 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
bila sam u west zadnji put prije nekih mjesec dana i to je bio cetvrtak jer sam cula da je tamo dobro cetvrtkom. ali za tamburice nisam cula.
ako hoces tamburice u obp-u sljedeca 3 cetvrtka
djovani7777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 11:04   #38 (permalink)
Zauzeta

Citat:
Pravi autor: djovani7777 Pogledaj Poruke
ako hoces tamburice u obp-u sljedeca 3 cetvrtka
ozbiljno? o pa to je super!
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 13:11   #39 (permalink)
Regularni forumas

neki dan bio na pijanoj boze dragi,prosjek godina 15 grozno...
al smo se nakrali cuge
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 16:11   #40 (permalink)
Zauzeta

fuj, ta pijana promenada je najgore mjesto u cijelom gradu. kako samo mogu tamo sjediti i cugati, užas!
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: borbas, domin, klubovi, oks, osijek, patika

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111