| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek - gdje izaći u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: mama he he...ma bolje kolegice, nisam nicija ni gospoda, a ni mama. ok onda kolegice si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Osijek - gdje izaći Otvorio sam temu za KRISTFEST koji se otvara sutra u Osječkoj Tvrđi, a ovdje ću samo napomenuti da se u petak u 20.00 sati otvara u Dječjem kazalištu jubilarni XXX. FESTIVAL HRVATSKE TAMBURAŠKE GLAZBE U OSIJEKU. Program je porazbacan po Slavoniji i Baranji (jedan dan i u Pečuhu) i dijeljen je po gradu u obliku letaka. Tko što voli - nek izvoli!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-05-07 Godina: 26
Poruka: 21
![]() | Re: Osijek - gdje izaći Citat:
Nije ni tufna toliko losa al kad je guzva onda je stvarno guzva (cca poa 2 uzas) | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-07
Poruka: 26
![]() | Re: Osijek - gdje izaći neznam malo mi je dosadilo sve u osijeku, ali ima se gdje za izaći. i nije stvar u mjestu, stvar je u dobrom društvu! prošle godine nam je bilo super u radiću, pa u westu kad su bile brucošijade-mada je tamo pakleno, nemaš zraka... al najbolje mi je znalo biti u koktelu. ali sve ovisi s kim iziđem. prije smo izlazili u velikim grupama, svi ludi, nacugani i bilo je ludo, sada je sasvim druga priča, slabo ljudi izlaze i to više nije to. najvolim narodne, al u Q mi je katastrofa, ne može se proći od gužve, a koktel nekako prazan u zadnje vrijeme... west...pa bilo je ok predzadnji četvrtak... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek - gdje izaći jebote, kako Osječani vole kukat... svaki vikend ima neki koncert, ili party a za one koji vise vole narodnjake obavezno nest ima.... tak da se ima di za izac... nist spektakularno al ima se... |
| | |
![]() |
| Tagovi: borbas, domin, klubovi, oks, osijek, patika |
« najbolja pizza u gradu
|
Osijek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:53.

Ti si naša mama