| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a u Lijepa Naša forumu; Jebeš budale,ja bi im svima dala otkaz,dala posao pravim ljubiteljima životinja i ljudima koji imaju odgovornosti i znaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Jebeš budale,ja bi im svima dala otkaz,dala posao pravim ljubiteljima životinja i ljudima koji imaju odgovornosti i znaju svoj posao,najbolje bi bilo zatvoriti ga
__________________ life goes around |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Citat:
Ali su uživali ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Koliko ja čujem sve je ovo neka medijska patka, životinje su mršave i iznemogle, jer su se na njihovim roditeljima radili pokusi... to sam čuo od jedne veterinarke, a iz iskustva znam da novinarima ne treba vjerovati...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Ja sam za da se ukine svi zološki vrtovi. Koji će to kurac nekome da vodi dijete u vrtić i time ga odgaja da je normalno držat životinje zatvorene. Dijete može vidjeti divlju beštiju na internetu. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a Životinje koje se rode i odrastu u zatočeništvu, jer npr. ostanu bez majke ili su druga, treća generacija, koja odrasta u zatočeništvu, nisu sposobne same se snaći ponovno u prirodi, a kad već moraju biti u zatočeništvu, bolje će se za njih brinuti dobar zološki vrt, koji će im moći plaćati brigu i hranu od novaca koje zarade od posjetitelja, nego bilokoja dobrotvorna udruga koja se brine za takve životinje. One praktički praživljavaju od toga što ih ljudi gledaju...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: lavovi, osijek, smrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

Ali su uživali
E da, sa Mikrića!!!
, znam da je više azil, ali ima nešto i neautohtonih vrsta, pa ga volim nazivati zoo-om.