Mislim da pravi ljubitelj životinja ne bi mogao gledat te životinje zatvorene...
Raspravljate o temi Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; Jebeš budale,ja bi im svima dala otkaz,dala posao pravim ljubiteljima životinja i ljudima koji imaju odgovornosti i znaju svoj posao,najbolje ...
life goes around
Mislim da pravi ljubitelj životinja ne bi mogao gledat te životinje zatvorene...
Jep!! To je istina, ali ima kod nas onaj mali ZOO u Ruščici, pa kad sam djecu i nećaku vodio da vide, koje kakve životinje, nisu mi izgledale loše, a klinci su se oduševili tigrićem, čak su ga i dirali, te se slikali sa njim... mislim ne kažem da je ok, ali nisam siguran da bi ih vodio bez straha na neki safari, i ovdje sam ih jedva povato!!!!Ali su uživali
![]()
![]()
Kod nas? Ti si iz Broda? Ma ono u Ruščici je više azil nego zoo... ali svejedno.
Koliko ja čujem sve je ovo neka medijska patka, životinje su mršave i iznemogle, jer su se na njihovim roditeljima radili pokusi... to sam čuo od jedne veterinarke, a iz iskustva znam da novinarima ne treba vjerovati...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Ja sam za da se ukine svi zološki vrtovi. Koji će to kurac nekome da vodi dijete u vrtić i time ga odgaja da je normalno držat životinje zatvorene. Dijete može vidjeti divlju beštiju na internetu.
I ja tako mislim....
Životinje koje se rode i odrastu u zatočeništvu, jer npr. ostanu bez majke ili su druga, treća generacija, koja odrasta u zatočeništvu, nisu sposobne same se snaći ponovno u prirodi, a kad već moraju biti u zatočeništvu, bolje će se za njih brinuti dobar zološki vrt, koji će im moći plaćati brigu i hranu od novaca koje zarade od posjetitelja, nego bilokoja dobrotvorna udruga koja se brine za takve životinje. One praktički praživljavaju od toga što ih ljudi gledaju...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
zoo u osk je preuredjen i neki dan ponovo otvoren, a ti lavici su sad na mjestu gdje su tigrovi bili...
samo rakija.......i Osjecko![]()