Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a u Lijepa Naša forumu; Jebeš budale,ja bi im svima dala otkaz,dala posao pravim ljubiteljima životinja i ljudima koji imaju odgovornosti i znaju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-07, 21:32   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto
Re: Osijek: Lavovi u smrt zbog nebrige ZOO-a

Jebeš budale,ja bi im svima dala otkaz,dala posao pravim ljubiteljima životinja i ljudima koji imaju odgovornosti i znaju svoj posao,najbolje bi bilo zatvoriti ga
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 21:41   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Mislim da pravi ljubitelj životinja ne bi mogao gledat te životinje zatvorene...
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 21:13   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Mislim da pravi ljubitelj životinja ne bi mogao gledat te životinje zatvorene...
Jep!! To je istina, ali ima kod nas onaj mali ZOO u Ruščici, pa kad sam djecu i nećaku vodio da vide, koje kakve životinje, nisu mi izgledale loše, a klinci su se oduševili tigrićem, čak su ga i dirali, te se slikali sa njim... mislim ne kažem da je ok, ali nisam siguran da bi ih vodio bez straha na neki safari, i ovdje sam ih jedva povato!!!! Ali su uživali
master je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 22:21   #14 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Kod nas? Ti si iz Broda? Ma ono u Ruščici je više azil nego zoo... ali svejedno.
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 22:23   #15 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Koliko ja čujem sve je ovo neka medijska patka, životinje su mršave i iznemogle, jer su se na njihovim roditeljima radili pokusi... to sam čuo od jedne veterinarke, a iz iskustva znam da novinarima ne treba vjerovati...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 22:26   #16 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ja sam za da se ukine svi zološki vrtovi. Koji će to kurac nekome da vodi dijete u vrtić i time ga odgaja da je normalno držat životinje zatvorene. Dijete može vidjeti divlju beštiju na internetu.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 22:31   #17 (permalink)
Cobeta

I ja tako mislim....
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 22:34   #18 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ja sam za da se ukine svi zološki vrtovi. Koji će to kurac nekome da vodi dijete u vrtić i time ga odgaja da je normalno držat životinje zatvorene. Dijete može vidjeti divlju beštiju na internetu.
Životinje koje se rode i odrastu u zatočeništvu, jer npr. ostanu bez majke ili su druga, treća generacija, koja odrasta u zatočeništvu, nisu sposobne same se snaći ponovno u prirodi, a kad već moraju biti u zatočeništvu, bolje će se za njih brinuti dobar zološki vrt, koji će im moći plaćati brigu i hranu od novaca koje zarade od posjetitelja, nego bilokoja dobrotvorna udruga koja se brine za takve životinje. One praktički praživljavaju od toga što ih ljudi gledaju...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 14:08   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Kod nas? Ti si iz Broda? Ma ono u Ruščici je više azil nego zoo... ali svejedno.
E da, sa Mikrića!!! , znam da je više azil, ali ima nešto i neautohtonih vrsta, pa ga volim nazivati zoo-om.
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 14:16   #20 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 362
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

zoo u osk je preuredjen i neki dan ponovo otvoren, a ti lavici su sad na mjestu gdje su tigrovi bili...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lavovi, osijek, smrt

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111