| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek na dan sijećanja na Vukovar u Lijepa Naša forumu; Evo par slika... slikano je mobitelom, pa i nije neka kvaliteta. Uz sijećanje na vukovar se vide i snježne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek na dan sijećanja na vukovar U Rijeci postoji Vukovarska ulica koja se svake godine kada je sjećanje na Vukovarske žrtve cijela ispuni svijećama...... Duž cijele ulice gore svijeće i nitko ih ne dira niti kome smetaju.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek na dan sijećanja na vukovar Ne znam za to..... U svakom slučaju jedna lijepa gesta i simbolički znak pažnje gdje god da je ta akcija.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Osijek na dan sijećanja na vukovar Ma, no frkenzi. Možda će netko i promijeniti.. Još najbolje da nekom i smeta. Nisam danas prošao onuda, kasnije ću. Ali sam vidio da ima poprilično zapaljenih svijeća na trgu uz fontanu (ispred El Ria )
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
![]() |
| Tagovi: vukovar |
« najbolji bircevi
|
Dresovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:27.