Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi Osijek na dan sijećanja na Vukovar u Lijepa Naša forumu; Evo par slika... slikano je mobitelom, pa i nije neka kvaliteta. Uz sijećanje na vukovar se vide i snježne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-11-07, 00:05   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,202
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Osijek na dan sijećanja na Vukovar

Evo par slika... slikano je mobitelom, pa i nije neka kvaliteta. Uz sijećanje na vukovar se vide i snježne radosti....
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 17112007035.jpg (60.0 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg 17112007036.jpg (66.0 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg 18112007037.jpg (68.2 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg 18112007038.jpg (81.1 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg 18112007039.jpg (72.9 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg 18112007040.jpg (70.6 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg 18112007041.jpg (34.0 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 18112007042.jpg (59.8 KB, 2 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 06:01   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Osijek na dan sijećanja na vukovar

Danas je u Vukovaru politička elita.

Opet će Vukovar koristiti u dnevnopolitičke svrhe.

Naslušat ćemo se velikih riječi ....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:31   #3 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Uhvati me jeza kad to vidim....

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:33   #4 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Mislim da Vukovar zaslužuje da mu se ime u naslovu teme napiše velikim početnim slovom, pa nek netko tko ima ovlasti to promijeni...
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:39   #5 (permalink)
V.I.P. Član

gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar

Vidiš nisam ni skužio... Pardon...
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:42   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

U Rijeci postoji Vukovarska ulica koja se svake godine kada je sjećanje na Vukovarske žrtve cijela ispuni svijećama...... Duž cijele ulice gore svijeće i nitko ih ne dira niti kome smetaju.....
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:50   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
U Rijeci postoji Vukovarska ulica koja se svake godine kada je sjećanje na Vukovarske žrtve cijela ispuni svijećama...... Duž cijele ulice gore svijeće i nitko ih ne dira niti kome smetaju.....
Pa to se mislim u svakom gradu u kojem ima vukovarska ulica radi... Ja znam za Brod i za Osijek sigurno...
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:52   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,568
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Pa to se mislim u svakom gradu u kojem ima vukovarska ulica radi... Ja znam za Brod i za Osijek sigurno...
Ne znam za to..... U svakom slučaju jedna lijepa gesta i simbolički znak pažnje gdje god da je ta akcija.....
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:53   #9 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Vidiš nisam ni skužio... Pardon...
Ma, no frkenzi. Možda će netko i promijeniti..

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Još najbolje da nekom i smeta. Nisam danas prošao onuda, kasnije ću. Ali sam vidio da ima poprilično zapaljenih svijeća na trgu uz fontanu (ispred El Ria )
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 12:54   #10 (permalink)
V.I.P. Član

U Osijeku ih je sve snijeg zatrpao- u biti su ih zatrpali vjerovatno jutros kad su čistili snijeg s ceste...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vukovar

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103