| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek na dan sijećanja na Vukovar u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall Ali sam vidio da ima poprilično zapaljenih svijeća na trgu uz fontanu (ispred El Ria ) Čini ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osijek na dan sijećanja na vukovar Čini mi se maslo HDZa..... Tamo su im prostori pa izbori pa.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Osijek na dan sijećanja na vukovar Citat:
promijenjenoedit - neznam zašto je promjena vidljiva samo na prvom postu? edit 2 - sad čujem od supermodova da ne može drugačije ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 18-11-07 u 23:45. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Osijek na dan sijećanja na Vukovar Prošao je još jedan dan sjećanja na stradanje Vukovaraca i Vukovara. Sad smo opet mirni narednih 364 dana. Od sve te jučerašnje parade nisam uočio niti jednu riječ, pa ni prazno obećanje o boljoj budućnosti u Gradu heroja (ne u Gradu heroju), ništa o ulaganjima u grad, u gospodarstvo ... No, što pričam bez veze. Sad ionako imamo mir još 364 dana.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Osijek na dan sijećanja na Vukovar sinoć sam gledala na prvom one dokumentarne emisije o ovčari,vukovaru....ma staršno,stvarno strašno.svaka čast ljudima koji su to sve preživjeli,grozno. osijek izgleda prekrasno. dobro da se nije pojavio gospodin srbija vu na ovoj temi. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Osijek na dan sijećanja na vukovar Istina, doduše par godina je bilo da se nije radilo organizirano (e moj Krameru...), tako da nije bilo u ovako velikom broju. Ali ljudi su uvijek spontano stavljali.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: vukovar |
« najbolji bircevi
|
Dresovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

promijenjeno