| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek-okupljanje vani u Lijepa Naša forumu; Nemam ja pojma, ja tamo prolazim uglavnom petkom i subotom ranije, pa vidim kakva je ekipa, a par puta sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Član | Re: Osijek-okupljanje vani Nemam ja pojma, ja tamo prolazim uglavnom petkom i subotom ranije, pa vidim kakva je ekipa, a par puta sam bio u cadillacu i Kestenu, pa sam vidio da su tamo večinom pankeri i metalci (uglavnom u cadillacu, u Kestenu ima i drugih ekipa)
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osijek-okupljanje vani pitat ću sina zašto ide u west - nije valjda zbog pedera. Sad ozbiljno. Mislim da je tu puno neutemeljenih priča i predrasuda (čak ih i policija ima o tim mjestima). Sin mi stvarno često kaže da je bio u Westu. On je nakakav metalac pa mislim da zato ide tamo. A ima godina kao i ti, ako su tvoje ovdje točno napisane. Dakle po tvom kriteriju nije ni balavac. Pa odi jednom u West pa ćeš se uvjeriti. Ako su pederi tamo - sigurna si.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Član | Re: Osijek-okupljanje vani Zadnji put sam u westu bio u četvrtak prije 2-3 tjedna, i bilo je cca 30 ljudi, a bilo je možda 2 pola 3. A prije toga se ne sječam kad sam bio, ali znam da je uvijek gužva za poludit, vruće da to nije normalno, a uglavnom su studenti tamo... Koliko sam čuo, u westu je jako pala posjeta otkad se ponovno otvorio Bastion, u kojem je meni isto tako truba ![]()
__________________ |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Osijek-okupljanje vani Citat:
Prije par godina u Valentinu je bilo problema, mislim da je sad tamo ok. A tko bi to sve znao?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osijek-okupljanje vani Joj mamice! Ja sad tek skužio zašto ti tamo uz čips spominješ 20 kuna :smajlićkojiseudararukompočelu. Za koji dan ću skužiti i za čips. Kad se nađemo u Westu - ti častiš.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Osijek-okupljanje vani Citat:
Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 26-01-08 u 17:14. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osijek-okupljanje vani Pored Cadilaca je Mea Culpa, terasa do terase. Popijem tamo kavicu ponekad, al u pravilu prijepodne i nisam uočio nikakve sumnjive spodobe. Oprosti što sam pogriješno razumio neke tvoje rečenice. Mi stari obično ne razumijemo vas mlade.
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

, sam se drogiraju.