Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi Osijek-okupljanje vani u Lijepa Naša forumu; Nemam ja pojma, ja tamo prolazim uglavnom petkom i subotom ranije, pa vidim kakva je ekipa, a par puta sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-08, 16:59   #11 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Osijek-okupljanje vani

Nemam ja pojma, ja tamo prolazim uglavnom petkom i subotom ranije, pa vidim kakva je ekipa, a par puta sam bio u cadillacu i Kestenu, pa sam vidio da su tamo večinom pankeri i metalci (uglavnom u cadillacu, u Kestenu ima i drugih ekipa)
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 17:06   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

ja bio i nema pedera , sam se drogiraju.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 17:09   #13 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

hehe... jel idete u west? subotom u westu bude ludnica,puno.... samo jbg ima klinaca.... ne znam stvarno šta rade u tom kafu,ja čula samo pederi tam idu zato nikad ni nisam ošla
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 17:26   #14 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

pitat ću sina zašto ide u west - nije valjda zbog pedera.

Sad ozbiljno.
Mislim da je tu puno neutemeljenih priča i predrasuda (čak ih i policija ima o tim mjestima). Sin mi stvarno često kaže da je bio u Westu. On je nakakav metalac pa mislim da zato ide tamo. A ima godina kao i ti, ako su tvoje ovdje točno napisane. Dakle po tvom kriteriju nije ni balavac.

Pa odi jednom u West pa ćeš se uvjeriti. Ako su pederi tamo - sigurna si.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 17:32   #15 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Zadnji put sam u westu bio u četvrtak prije 2-3 tjedna, i bilo je cca 30 ljudi, a bilo je možda 2 pola 3. A prije toga se ne sječam kad sam bio, ali znam da je uvijek gužva za poludit, vruće da to nije normalno, a uglavnom su studenti tamo...

Koliko sam čuo, u westu je jako pala posjeta otkad se ponovno otvorio Bastion, u kojem je meni isto tako truba
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 07:30   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
tam u blizini kod cadilacka,ima onaj birc di je plavo svjetlo,ja sam čula da tamo pederi zalaze,sad koliko je to istina ja ne znam.... hehe
Mislim da misliš na Valentino, tu su još pored Cadilacka i Mea Culpa, Afrika na uglu...

Prije par godina u Valentinu je bilo problema, mislim da je sad tamo ok.

A tko bi to sve znao?
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 09:49   #17 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ja sam čula da se nalaze u nekom bircu u toj okolici, ne znam kako se zove, mislim da je nešto na T...

A u Westu nisam bila od ljetos i nemam pojma kakva je ekipa.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 16:53   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Joj mamice! Ja sad tek skužio zašto ti tamo uz čips spominješ 20 kuna :smajlićkojiseudararukompočelu.

Za koji dan ću skužiti i za čips.

Kad se nađemo u Westu - ti častiš.
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 17:12   #19 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
pitat ću sina zašto ide u west - nije valjda zbog pedera.

Sad ozbiljno.
Mislim da je tu puno neutemeljenih priča i predrasuda (čak ih i policija ima o tim mjestima). Sin mi stvarno često kaže da je bio u Westu. On je nakakav metalac pa mislim da zato ide tamo. A ima godina kao i ti, ako su tvoje ovdje točno napisane. Dakle po tvom kriteriju nije ni balavac.

Pa odi jednom u West pa ćeš se uvjeriti. Ako su pederi tamo - sigurna si.
jao jao jao...ne govorim ja da su u westu pederi...negu u kafu blizu cadilacka tamo gdje je ono plavo svjetlo..ma u westu nisu pederi...krivo si svatio..odem i ja u west.... da točno su napisane godine...zaš bilagala za godine.... i idem ja u west...baš sam jučer bila...nije bilo baš ljudi...subotom sam prestala ić,zato jel bude previše klinaca..maltene osnovnoškolci..ali da,pao je west-dost ljudi se prebacilo u bastion-oni stariji..mlađa generacija je ostala u westu!!!

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 26-01-08 u 17:14.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 20:40   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Pored Cadilaca je Mea Culpa, terasa do terase.
Popijem tamo kavicu ponekad, al u pravilu prijepodne i nisam uočio nikakve sumnjive spodobe.

Oprosti što sam pogriješno razumio neke tvoje rečenice.
Mi stari obično ne razumijemo vas mlade.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111