| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek-okupljanje vani u Lijepa Naša forumu; ma ok nema problema,i mi mladi sebe mlade nekad pogrešno skontamo.... ipak na mladima svijet ostaje !!! hehehe!!! ugl... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osijek-okupljanje vani znam da i prljavce voli ko i ja baš jučer mi reče da sad nije toliko često tamo, kaže da je sad tamo onako ... slabo, ne idem ja za njim, a dovozio sam ga iz westa desetak puta ako mi on kaže da je neki metalac - ja mu vjerujem znam da vucara neku crnu kožnu jaknu s previše patenata i da ju jako voli, al to je njegov problem
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osijek-okupljanje vani Ma ne folk - turbo folk! Uglavnom sluša mamu, mene manje i sad u zadnje vrijeme sluša djevojku. 250px-Metallica_live_London_crop.jpg 300px-Metallica_live_London_2003-12-19.jpg 350px-Amon_Amarth_2005.jpg cob_ftr.jpg middle_top.jpg middle_top5.jpg Uglavnom Metalica, Amon Amarth, Children Of Bodom i neke manje komercijalne. I uglavnom se dovikujem s njim da to utiša. Ide i u teatar, samo ti ja ne znam koliko često tj. ne znam kad je gdje. Privatizirali smo temu i mamo sreće što je moderator ovog dijela meka srca .
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 31-01-08 u 20:39. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Osijek-okupljanje vani ne mislimo na time...kao prvo time nije kod cadilacka,neg je tam dalje,ali da i u timeu se skupljaju lezbice i bi.... čula sam i ja da se zatvorio,a kak ti znaš da se zatvorio? ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:54.

!!! haha...zekim se...jel znaš možda jel ide u teatar,znam da tam metalci idu...
.