| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi osijek prenociti i pojesti u Lijepa Naša forumu; Evo čito ja malo o Osijeku pa vidim ima picerija u gradskoj kafani kod supera. 10kn kaže neukrotiva. Moze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | osijek prenociti i pojesti Evo čito ja malo o Osijeku pa vidim ima picerija u gradskoj kafani kod supera. 10kn kaže neukrotiva. Moze mapa grada pa da vidim gde se to nalazi. Jeftina cuga, ali datum je star. Zanima me mesto gde izlaze mladi koji se ne oblače po zadnjoj modi, nešto u stilu starog rocka. Black sabath, whitesnacke, led zepelin itd. Mislim nekako mi ti ljudi deluju najliberalnije pa bi se mozda oseco najbolje. Provereno iz zagreba. Nema sranja na nacionalnoj bazi i snobizma. Sto najduze radi u Osijeku i dali ima otvorenih kafića do jutarnjih sati? Do kada radi kino (mozda bi sa devojkom pogledao film). Zološki vrt, radno vreme i dali je otvoren. Broj telefona taksi službe. Zološki, birtija, smeštaj, hrana voleo bi da postavite ako ne mapu onda ime ulice pa ću ja da nađem na planu grada. Zavaljujem ženskom delu, a muškom zahvaljujem ![]() Odlučio sam posetiti Osijek, potaknut mnogobrojnim forumašima iz toga grada, hvalama i spjevovima o tom gradu. Lepe forumašice iz Osijeka. ![]() Možda mi se posreći pa sretnem neukrotivu ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Do'h! | Re: osijek prenociti i pojesti Gradska kavana ti je tu na karti gdje je ova kričavozelena točka To ti je blizu ''šetača'', trga Ante Starčevića i katedrala je tu blizu.Što se tiće kina, zadnji film kreće oko 21h, ne znam točno. Kino ti je tu negdje na križanju Kapucinske i ulice L. Jäggera Zoološki vrt radi do 17h. Zadnji put kad sam bio je bilo tako, mozda preko ljeta radi duže... Zoološki ti je preko drave, pređeš pješački most i šibaš lijevo, vidit ćeš zeleni hotel... Nisam isao pjeske, pa ne znam kakav je put do tamo. Za izlaske ne znam bas koliko ces se usrecit. U tvrđi su uglavom cajke i neki fensi lokali. Cuga je uglavom jeftina po kafićima po gradu, pivo 10-12 kn... Sad bas razmisljam i ne mogu se sjetit ni jednog mjesta gdje se pušta takva muzika koju si naveo, a da rade do dugo u noć ... Ako nista uvijek ti ostaje Slavonija In na željezničkom kolodvoru, pivo je jeftino, a rade cijelu noć... Provjereno mjesto za izlaske radnim danom kad ništa drugo ne radi ![]() ZA taksi službu nemam pojma. Nisu Taksiji bas popularni ovdje ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: osijek prenociti i pojesti dobro, fala evo idem to isprintati da mi se nađe. Što se tiće prenočišta, znaš neke jeftine tipa motel, il tako nešto. Ono da se uzme soba na jednu noć. Do 200kn. Recimo nađeš kakvu ofucanu pa oš dobro da ju izjebeš pa ti treba samo soba na 5-8 sati. Ne treba mi ono tv, klima, doručak itd.
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: osijek prenociti i pojesti ma evo gledo cenik, 538 kn. To je preskupo. Mislim da ću da prenoćim u bizovačkim toplicama čito 119 kuna po osobi noćenje. Malo ću da nazovem telefonom. Preko dana skočim do osijeka a naveće se vratim u bizovac.
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: osijek prenociti i pojesti ja sam prespava u onom na trgu za 500 i nesto po noci nije nista posebno soba al eto osjeca sam se ko kralj kad izadem na prozor a doli super pogled pogotovo na onu fontanu di uvik ima ekipe ![]() jedini zajeb je dosa kad smo ja i prika trebali odvest dvi cure u sobu a ona na recepciji dala nam odjeb,kao nemoze ![]() sta se tice hrane imas odlicnu pekaru tu na trgu,odlican burek,imas i u tvrđi kraj q-cluba odlicnu pekaru sa predobrim pizzetama ![]() e i da ne zaboravim imas u mcdonaldsu odlicnu malu sta radi unutra,nisam bolju zensku vidia da radi u mcdonaldsu,usa sam u unutra samo da bi je zajebava ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... Zadnji Uredio RizLA : 16-07-08 u 12:58. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: osijek prenociti i pojesti ubili smo svak po dva masna sa sirom ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: osijek prenociti i pojesti mcdonalds izbegavam u velikom luku. Nije zbog amerike vec zbog proizvoda. Rađe drmnem poštene čevape za 30kn nego 5 onih pljeskavica koje nesmiješ ostaviti da se ohlade jer imaju čudan miris. Izgleda da ću u bizovačke toplice, a i valpovo je blizu mogao bi jednog drugara da iznenadim u valpovu.
| | |
| | #10 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: osijek prenociti i pojesti Sto se tice hotela u samom Osijeku tu su ti: Osijek Waldinger Silver Ritam Drava Zoo Mursa Central Villa Ariston Millennium I to bi otprilike mislim bilo to...cijene ne znam kako se kreću, ali Osijek i Waldinger su skupi, mislim da bi i Villa Ariston mogla biti...U Millenniumu jednokrevetna soba 340,00 kn... Restorana imaš svakakvih, čula sam da u Karaki ima najbolja jela sa ražnja, ali malo je skuplja, ako slucajno zalutas u Novi Saloon probaj Veselog slavonca , jebena konjska šnicla (ne doslovno), El Paso na Dravi ima jedino pizze dobre, Galija na Dravi sad ima meksičku hranu, uglavnom ak se sjetim jos nesto napišem kasnije...Ako ideš u noćni život pazi da bude četvrtak, petak i subota jer u Osijeku inace nista osim ako se volis setati uz rijeku jer je navecer rulja na promenadi. Vikendom u Tvrđi najviše cajke, u Q i Coctail baru, sada i u Bastionu, ali mislim da tamo ima više katova i na svakom neka druga vrsta glaze, a imaju i terasu na tvđavi, jako lijep ugođaj. U Tvrđi cajke nećeš naći u Tufni, tamo ti puštaju starije od 21 god. i u ovim kafićima na trgu, i u Old Bridge Pub koji je sam jebeno fensi šmensi. Cajke možeš naći još u Oksu, tamo su ti one plesačice koje je Teica postala u svojoj temi Neke moje stvari/. Od kafića koji radnim danom rade duže su ti Slavonija In i Dali.I stvarno ne mogu više pisati... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrana, jeftina, jeftino, osijek, prenociste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

To ti je blizu ''šetača'', trga Ante Starčevića i katedrala je tu blizu.