| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osijek u prošlosti-SLIKE u Lijepa Naša forumu; Primjetih da nemate ovakvu temu otvorenu...pa sam bio toliko slobodan da je ja otvorim... ...jer ovaj grad volim i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Osijek u prošlosti-SLIKE Primjetih da nemate ovakvu temu otvorenu...pa sam bio toliko slobodan da je ja otvorim... ...jer ovaj grad volim i uvijek volim doći u Osijek....tu imam dobre prijatelje i kumove i također me za njega vežu još i mnoge uspomene još od ratnih dana a i poslije...![]() Mislim da je ova prva najstarija....datira iz 1861.
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Osijek u prošlosti-SLIKE Predobre slike rep+ za ovo!! ![]()
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Osijek u prošlosti-SLIKE Eo ja sad malo skeniro. Ispričavam se zbog ovih prijelaza sa stranice na stranicu. Scan0002.jpg Scan0003.jpg Scan0004.jpg Scan0005.jpg Scan0006.jpg Scan0007.jpg
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
« Zoo-vrt Osijek
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.

...jer ovaj grad volim i uvijek volim doći u Osijek....tu imam dobre prijatelje i kumove i također me za njega vežu još i mnoge uspomene još od ratnih dana a i poslije...

Grijesiti je ljudski ...