| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D u Lijepa Naša forumu; ne mogu vjerovati da ste toliko pili. ove krigle ko čunjevi na kuglani.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| MrCina | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D da...ni ja ne vjerujem da su toliko pili....ccc ....ta danasnja mladez
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
| | #126 (permalink) |
| charolastra | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D ajme koliko se pilo.... i ajd da se još sam pivo pilo,ali bila je tu i rakijica, i neki uljez je pio pelin hihi .... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 8
![]() | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Tko ? Kada ? Sto ? I tata bi sine... ![]() eto sto nisam napisao u predstavljanju nek se tu vidi...Osijek rodom ja...
__________________ Nisam solo... |
| | |
| | #130 (permalink) |
| MrCina | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D ajde kad god hoces....mi bili vec pivooooooooooo !!!! a i btw mogli bi mi opet ![]()
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
![]() |
« Osječka ljetna noć 2
|
Domikon »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.

....