| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D u Lijepa Naša forumu; a gdje se izlazi? Lokacija ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D zanimljive slike ![]() A tko to nije mogao čekati s pivom da se pive poslikaju dok su pune? Nego ova jedna stoji već poluprazna ![]() Ako sam dobro prepoznao osobu kraj te pive to bi bila Cina ![]() Pa dobro, i ne mogu reć da me čudi ![]()
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Bilo ti je tamo svega Ive moj! Odeš napudrat nos, a kad se vratiš krigla punija 50% iako nije išla nova runda. Praviš se da niš ne primjećuješ i svima dobro. Pojedinci su čak i glancali čizme damama .... Cina i Giga, super ste na onoj zajedničkoj slici koja se čudom našla na forumu. A i Cinin novi avatar je odličan.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Citat:
što krigla punija,tebi bolje-više za tebe ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:01.

...ali zadnji put smo bili u Kestenu