| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Znači onda subota poslje uskrsa .... Ne Nego prva subote kad dam otkaz Znači ne skoro slobodna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Ne ![]() Nego prva subote kad dam otkaz Znači ne skoro slobodna subota Dajte neki dan da i mi fini ljudi kao ja možemo popiti kavu ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Ne vidim razlog za odvaljivanje giga!?? To je tak normalno rečeno. ![]() Ja ću se sastat s mamom sigurno, ne moramo se ni dogovarat.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Mislio sam na to da ću nekad navratiti na kavicu u birtiju D. Joj, cina, cina! Nisam za neko noćno tulumarenje s vama mladima. Ako se dogovorite za nešto drugo rado ću uskočiti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| MrCina | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Citat:
![]() koliko se ja sjecam nije morala biti noc da bi ti pivo pio !
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D To je zato što ti ignoriraš društvo dok piješ karlovačko ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #30 (permalink) |
| MrCina | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D nije istina....ne ignoriram ja karlovacko dok sam s drustvom ![]()
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
![]() |
« Osječka ljetna noć 2
|
Domikon »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.

.... 

aj dobro