| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D u Lijepa Naša forumu; i šta će sad na kraju bit? jel se ide?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| MrCina | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D a ide se svakako....moramo samo datum odredit i mjesto...sto se mene tice moze nas biti i 3,4 (ak nas i ima toliko ) i ne mora to bit navecer ( susjed da moze doci )...mozemo preko dana jedne nedjelje na pivce,...dva, tri ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D ma kad se kaže da se ide ić ću i ja-ak me ništa ne spriječi-a nadam se da neće...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Ajd da sad tu ne nabijamo postove. Shvatio sam da bi to bilo prekosutra oko 19.00 sati. Ja dolazim kad kažete gdje s tim da ću zbog obiteljskih obveza malo kasniti. Nadam se ne puno. I stići ću vas ma koliko kasnio! Može i na PP detaljniji dogovor.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
« Osječka ljetna noć 2
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

) i ne mora to bit navecer ( susjed da moze doci
)...mozemo preko dana jedne nedjelje na pivce,...dva, tri 
!!!