| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D u Lijepa Naša forumu; E.. A jel mogu i ja doć na sastanak Onako, usput....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| charolastra | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D možeš, ako i mene vodiš ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D također...dogovorite se-ja ako budem mogla svakako ću doći (ako nisam na faxu ili nešto tako)
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Član | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Što se mene tiče, meni paše svaki dan, cijeli dan, a ponedjeljkom iza 7. E sad, bilo bi najbolje da se dogovorimo za npr. slijedeći ponedjeljak, utorak ili srijedu, da se svi stignu izjasnit koji mu/joj od tih dana odgovara i da vidimo koji od tih dana odgovara svima. Ovako se dogovarat 2-3 dana unaprijed je malo zajebano... ![]()
__________________ |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D Citat:
![]() ![]() P.S. Trebat ćete i nekog da ih razdvaja ![]() ![]() ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:05.