| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D u Lijepa Naša forumu; ne brini , ja cu imat nesto slicno...zvali su me diler... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D ja danas ne mogu nikako-imam ispit sutra,hvala bogu da se danas ne ide.... danas sam saznala za taj ispit-ja blesača nisam išla gledat kad je i legica mi kaže da je danas...sad se moram ozbiljno uhvatiti učenja... vi javite kad se ide... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Član | Re: Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D A treba pričekat još cinu i mamu ( ) da se vidi da li i njima paše. Ako ne utorak i četvrtak dolazi u obzir, ipak u petak idem kući ![]() EDIT: Jel tebi problem doć do grada, mislim da li si negdje blizu ili si moraš isto organizirat prijevoz?
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
![]() |
« Ženske iz Osijeka
|
Osijek »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

) da se vidi da li i njima paše. Ako ne utorak i četvrtak dolazi u obzir, ipak u petak idem kući