| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Osječko ljeto mladih 2007 u Lijepa Naša forumu; Sinoć je startala ova manifestacija koja će potrajati desetak dana na više lokacija. Centralni događaji će se odvijati na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Osječko ljeto mladih 2007 Sinoć je startala ova manifestacija koja će potrajati desetak dana na više lokacija. Centralni događaji će se odvijati na prostoru uz Dravu ispred Bastiona. Saznajte više: Osijek031.com - OLJM - Osječko ljeto mladih 2007. - program - Osijek Online 031 Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Osječko ljeto mladih 2007 Halo Osječani! Zar od svih onih ljudi tamo nitko nije registriran na CP? Zar nitko od registriranih Slavonaca ne ide na ove koncerte? Večeras se mogla čuti čak i Titova poruka mladima! Besplatno je (osim cuge) - idite!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osječko ljeto mladih 2007 pa normalno da nas ima, samo nemozemo odgovorit na temu čim se pojavi. najlošiji OLJM do sada. nahveći (najduže traje) a ništa zanimljivo. idem na tbf i na house i drum n bass party |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Osječko ljeto mladih 2007 skroz ne zanimljivo. da sam mogla otisla bi mozda na Elemental. I Vatru, ali radim.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Osječko ljeto mladih 2007 slažem se s tobom da je ovo najlošiji no gledaj to opet s ove strane barem se NEŠTO događa........ja kontam da ću osim na TBF i D'N'B party-ja otići i na onu tattoo radionicu.......sam da vidim o čem se radi..............
__________________ IT' BETTER TO RULE IN HELL THAN IT IS TO SERVE IN HEAVEN ! ! ! ! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Osječko ljeto mladih 2007 Nedjelja - slab posjet, slaba atmosfera. Ovaj kvintet je više za neko intimnije mjesto, za neki klub. A paralelno je i Liberalna stranka organizirala koncert u školjci, 200 metara dalje.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osječko ljeto mladih 2007 Sinoć TBF odličan pisako na plakatu počinje u 8 , ja došo u 10,a ono tek počinje ona komičarska skupina sve 5 sa nastupom. btw, bili su loši pa su nastupili neka rep/hip-hop skupina iz sl.broda i onda su došli tbf tracklist: svašta uključujuči i crnu kavu!trajanje: dost dugo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljeto, mladi, osijek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.

)
pa da, svi bi na Vatru