| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi POMOĆ - LOKACIJE u Lijepa Naša forumu; Jedno pitanje za sve vas iz Osijeka (ili one koji dobro poznaju Osijek): Kolika je udaljenost između hotela Mursa Bartola ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | POMOĆ - LOKACIJE Jedno pitanje za sve vas iz Osijeka (ili one koji dobro poznaju Osijek): Kolika je udaljenost između hotela Mursa Bartola Kašića 2a i hotela ZOO Sjevernodravska obala bb, Tvrđavica? Naime, u subotu sam tamo na jednoj svadbi. Slavlje je u hotelu ZOO a spavam u hotelu Mursa. Pa me zanima koliko su ti hoteli udaljeni jedan od drugog? Pogotovo ako se malo popije? Mislim, kolika je opasnost od susreta s policijom na toj trasi? Hvala unaprije ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: POMOĆ - LOKACIJE ako ideš autom od Zoo hotela do Murse i popiješ moja preporuka je da ne ulaziš u Tvrđu jer tamo subotom murje ko kineza ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: POMOĆ - LOKACIJE Nisi napisao kako dolaziš u Osijek pa pretpostavljam da ti to nije problem. Od ZOO hotela imaš veći dio puta bez opasnosti od policije, prolaziš kroz Tvrđavicu i pored legendarnog osječkog fukodroma uz Kopiku i dolaziš do dravskog mosta. Na tom dijelu ne bi trebalo biti problema jer tu nema puno prometa pa ni policije. Tek kad pređeš most ulaziš u grad pored drevne Tvrđe koja je okupljalište mladih i tu znaju često dežurati policajci ali u pravilu kontroliraju vozače koji izlaze iz Tvrđe tako da te ni to ne bi trebalo zabrinjavati. Kad to prođeš ostaje ti samo nekoliko stotina metara do tvog hotela i mislim da je još jedino mjesto gdje ponekad stoje benzinska na Trpimirovoj. Sa Trpimirove ideš u Vukovarsku nakratko, ulaziš u dvije manje ulice i tu si. Realno gledajući ne bi trebao imati problema ali tko to može znati? Edit: Evo mama opet zna! - otkud joj to?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
« Osjecki sastanak forumasa...iliti oce'l neko na pivo ? :D
|
Osijek - spomenik dr. Anti Starčeviću »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:21.