Točno 4,9 kilometara ili poštivanjem prometnih znakova 15 minuta.....lijepi provod
Raspravljate o temi POMOĆ - LOKACIJE u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; Jedno pitanje za sve vas iz Osijeka (ili one koji dobro poznaju Osijek): Kolika je udaljenost između hotela Mursa Bartola ...
Točno 4,9 kilometara ili poštivanjem prometnih znakova 15 minuta.....lijepi provod
....žrtva sam bludnih misli....
....žrtva sam bludnih misli....
ako ideš autom od Zoo hotela do Murse i popiješ moja preporuka je da ne ulaziš u Tvrđu jer tamo subotom murje ko kineza![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Nisi napisao kako dolaziš u Osijek pa pretpostavljam da ti to nije problem.
Od ZOO hotela imaš veći dio puta bez opasnosti od policije, prolaziš kroz Tvrđavicu i pored legendarnog osječkog fukodroma uz Kopiku i dolaziš do dravskog mosta. Na tom dijelu ne bi trebalo biti problema jer tu nema puno prometa pa ni policije.
Tek kad pređeš most ulaziš u grad pored drevne Tvrđe koja je okupljalište mladih i tu znaju često dežurati policajci ali u pravilu kontroliraju vozače koji izlaze iz Tvrđe tako da te ni to ne bi trebalo zabrinjavati.
Kad to prođeš ostaje ti samo nekoliko stotina metara do tvog hotela i mislim da je još jedino mjesto gdje ponekad stoje benzinska na Trpimirovoj. Sa Trpimirove ideš u Vukovarsku nakratko, ulaziš u dvije manje ulice i tu si.
Realno gledajući ne bi trebao imati problema ali tko to može znati?
Edit: Evo mama opet zna! - otkud joj to?
Pa ja sam policajac![]()
čeka njegov komad slave,
Hvala svim na pojašnjenima...
Pošto nikada nisam bio u Osijeku (znam,znam, moja sramota) me zanimo što da 'očekujem'...
P.S. javim vam onda kako sam 'prošao'
Sad ja idem u subotu u Mursu pa cu pitati na recepciji jel znaju oni Šunku![]()
![]()
čeka njegov komad slave,