Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi POMOĆ - LOKACIJE u Lijepa Naša forumu; Jedno pitanje za sve vas iz Osijeka (ili one koji dobro poznaju Osijek): Kolika je udaljenost između hotela Mursa Bartola ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-08, 16:42   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 893
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto
POMOĆ - LOKACIJE

Jedno pitanje za sve vas iz Osijeka (ili one koji dobro poznaju Osijek):

Kolika je udaljenost između hotela Mursa Bartola Kašića 2a i hotela ZOO Sjevernodravska obala bb, Tvrđavica?

Naime, u subotu sam tamo na jednoj svadbi. Slavlje je u hotelu ZOO a spavam u hotelu Mursa. Pa me zanima koliko su ti hoteli udaljeni jedan od drugog? Pogotovo ako se malo popije? Mislim, kolika je opasnost od susreta s policijom na toj trasi?

Hvala unaprije

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 16:50   #2 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: POMOĆ - LOKACIJE

Točno 4,9 kilometara ili poštivanjem prometnih znakova 15 minuta.....lijepi provod
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 16:55   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto
Re: POMOĆ - LOKACIJE

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Točno 4,9 kilometara ili poštivanjem prometnih znakova 15 minuta.....lijepi provod
Hvala na informaciji...

Ali, jel se ide kroz centar grada, kroz predgrađa i slično?

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 17:08   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: POMOĆ - LOKACIJE

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg ScreenShot023.jpg (107.7 KB, 11 pogleda)
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 17:40   #5 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

ako ideš autom od Zoo hotela do Murse i popiješ moja preporuka je da ne ulaziš u Tvrđu jer tamo subotom murje ko kineza

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 17:45   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Nisi napisao kako dolaziš u Osijek pa pretpostavljam da ti to nije problem.

Od ZOO hotela imaš veći dio puta bez opasnosti od policije, prolaziš kroz Tvrđavicu i pored legendarnog osječkog fukodroma uz Kopiku i dolaziš do dravskog mosta. Na tom dijelu ne bi trebalo biti problema jer tu nema puno prometa pa ni policije.

Tek kad pređeš most ulaziš u grad pored drevne Tvrđe koja je okupljalište mladih i tu znaju često dežurati policajci ali u pravilu kontroliraju vozače koji izlaze iz Tvrđe tako da te ni to ne bi trebalo zabrinjavati.

Kad to prođeš ostaje ti samo nekoliko stotina metara do tvog hotela i mislim da je još jedino mjesto gdje ponekad stoje benzinska na Trpimirovoj. Sa Trpimirove ideš u Vukovarsku nakratko, ulaziš u dvije manje ulice i tu si.

Realno gledajući ne bi trebao imati problema ali tko to može znati?

Edit: Evo mama opet zna! - otkud joj to?
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 18:01   #7 (permalink)
Bolekova koka

mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Pa ja sam policajac

mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 12:20   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Hvala svim na pojašnjenima...

Pošto nikada nisam bio u Osijeku (znam,znam, moja sramota) me zanimo što da 'očekujem'...

P.S. javim vam onda kako sam 'prošao'

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 12:30   #9 (permalink)
Bolekova koka

Sad ja idem u subotu u Mursu pa cu pitati na recepciji jel znaju oni Šunku

mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 13:01   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Sad ja idem u subotu u Mursu pa cu pitati na recepciji jel znaju oni Šunku
Onda se i možda sretnemo...

Ako me vidiš, pozdravi me!

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103