| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi racija subotom počela izlazit :D u Lijepa Naša forumu; u Q je u sub bila racija,ja sam poludila,tamaN se zagrijala za plesanje,ono upadaju drotovi,svim muš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | racija subotom počela izlazit :D u Q je u sub bila racija,ja sam poludila,tamaN se zagrijala za plesanje,ono upadaju drotovi,svim muškima pregledavaju osobne i upisuju ih.... to je toliko dugo trajalo da sam ja poludila i ošla u bastion...i lega mi kaže da je i u bastionu bila racija,i kao da je čuo da je bila i u westu.... kako me to nervira kada bude predobro vani i onda upadne racija,i gasi se glazba,pale se svjetla i totalno padne atmosfera..nadam se da neće tako biti i u ovu subotu.... pitala ja neku ženksu u Q clubu zaš je racija došla i zaš sam upisuju muške,kaže mi ženska da traže nekog pedofila....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 20-02-08 u 19:23. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: racija subotom počela izlazit :D ma treba to treba zašto ja nisam bila na racijama? e da, zato što radim...
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: racija subotom počela izlazit :D ma ali znaš kako to digne tlak? onak bude super vani,dođe racija,i sjebe se izlazak..ugasi se glazba,svi sjednu....i mule u prazno...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 298
![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D da...JADNO! ok. za west mi je u redu ono što su upali sad prije koji mjesec zbog toga što tamo dolaze( dolazili) picani od 14god. i zbog toga je bilo glupo...kao da si ušo u vrtić. ![]() a ovak u ove veće klubove mi glupo što ulaze.. ŠTA LJUDIMA KVARE ATMOSFERU??? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: racija subotom počela izlazit :D pa u west sub i dalje dolaze picani,zapravo već dugo nisam bila subotom u westu,bila sam jučer i bilo mi je baš fora....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: racija subotom počela izlazit :D ja odem srijedom il četvrtkom il petkom,a sub sam prije išla dok klinci nisu počeli vladati.... Ne znam kak je sad subotom...
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.

zašto ja nisam bila na racijama?