| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi racija subotom počela izlazit :D u Lijepa Naša forumu; i ja ,i u Q... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D je, baš je pandurima do racija misto da su doma, sa familjom, il da ne rade i odmaraju, oni su odlučili za dišpet racijama vama pokvarit zabavu baš nisu fer ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D a ja sam ćula da su izpizdili ovi iz Q-a nekog lika koji je sin od načelnika( il takog nekog....) - i sinčić se žalio, ovi upali u Q... glupost...i neam pojma el istina..to sam ćula od par njih... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: racija subotom počela izlazit :D e ja to nisam čula...a ko će ga znat šta je zapravo bilo.,.,, al oni na ulazu u Q mi tako idu na kurac.... uf...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,713
![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D bastion, sound, Q jako rijetko ![]() west samo kad se želim napit ko životinja, al mi ona djeca idu na kuratz
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D A tak mi je svejedno jeli ima racija ili ne kad ni ne pijem , a kamoli da se drogiram... Skužio sam da mi ne treba cuga da se dobro provedem, a kamoli nešto jače ![]() ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D pazi. ima 18 godina, a djeca mu idu na kuratz ![]() ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.