| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi racija subotom počela izlazit :D u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: laaCoo west samo kad se želim napit ko životinja, al mi ona djeca idu na kuratz i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: racija subotom počela izlazit :D Pa jel se i ja računam ko balavac ![]() ![]() Šala ma izašao dva puta u West i puko, iste pjesme i prvi i drugi put i to skoro u isto vrijeme, čak se kladio s ovim nekim tipom i njegovom curom s kojima sam išao u koje će vrijeme upaliti koju remix pjesmu!! ![]() ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #23 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: racija subotom počela izlazit :D e to je da...budu uvijek iste pjesme... čak i isti redosljed... a dal se ti računaš kao balavac-to sam procijeni! u westu je dobro srijeda,četvrtak,petak nea toliko klinaca... jučer su bile pjesme ko u bastionu što se puštaju... bile neke ženske koje su se na sred westa užvalile ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #25 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: racija subotom počela izlazit :D hehe,ne znam di si ti bio...ali ženske su se baš zažvalile pred svima.... zaš je to san svakog frajera?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D Zato jer mislimo da im treba taman jedan frajer da bude sve savršeno...i naravno podrazumijeva se da smo "mi" taj frajer ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: racija subotom počela izlazit :D Bit će da ti obožavaju pink boju i imaju neobičnu naviku da komentiraju odjeću poznatih ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

T1950