| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Srušen ''Šetač'' u Lijepa Naša forumu; Srušen osječki 'Šetač' Tijekom noći nepoznati vandal srušio je jedan od najpopularnijih osječkih kipova, kojem su građani dali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Srušen ''Šetač'' Srušen osječki 'Šetač' Tijekom noći nepoznati vandal srušio je jedan od najpopularnijih osječkih kipova, kojem su građani dali nadimak 'Šetač'. Spomenik je 1974. godine podignut književniku Augustu Cesarcu. Spomenik se nalazi na osječkom Trgu Slobode, a njegov autor je kipar Stjepan Gračan. Policija za sada nema informaciju tko bi mogao biti počinitelj, a u njegovu pronalasku sigurno će biti od pomoći nadzorne kamere koje su postavljene u blizini spomenika. Dok je policija radila očevid, na mjestu događanja pojavio se Anto Đapić. Osijekom kruži priča kako je popularni 'Šetač' srušen automobilom. Spomenik visok dva metra jedan je od rijetkih osječkih spomenika koji je preživio Domovinski rat. ![]()
__________________ Karlovačko. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Srušen ''Šetač'' Ja ne mogu vjerovat pa to je bio prvi spomenik koji sam vidio kada sam se doselio u Osijek!!! Čak sam i bio malo lud i počeo se derati na njega što samo stoji tako, neka se pomakne (to je bilo prije 10 i pol god.)!! Tak mi je žao, e ne mogu doć sebi da više taj spomenik ne stoji tamo, prežalosno!!! ![]() ![]() Nadam se da će ga brzo vratiti i još više se nadam da će uhvatiti krivca, ali di je mogao autom uletiti do toga od svih onih spomenika koji mu smetaju, to me malo zbunjuje ![]() ![]() ![]()
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 298
![]() | Re: Srušen ''Šetač'' ....???neka ga kazne!!! i meni budi sjećanja.... kao mala sam se rukovala s njim,vikala mu da mi da te knjige koje drži i da ih pusti....i onda sada svaki dan kada ćekam bus za školu gledam malce koji isto rade ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Srušen ''Šetač'' Srušio ga greškom neoprezni mladić iz prigradskog naselja Tenje, priznao to dečko u policiji (iako mi nije jasno što je autom radio u pješačkoj zoni). A politički lešinari zlorabe tu nezgodu za ostvarenje svojih plitkih ciljeva. Net.hr
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Srušen ''Šetač'' ja ne vjerujem da je neko tak jadan i išo rušit šetača,šta je s tim postigo...sad mi je baš pusto tamo...strašno.-.e baš me zanima ko je to i s čim srušio...neko se malo majmuniso po gradu
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srušen ''Šetač'' gggiga šta niste ti i cina tu noć išli pit? ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 58
![]() | Re: Srušen ''Šetač'' Citat:
__________________ Excalibur Sword of the kings Take me on your wings Back where I belong Excalibur | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.