Nadam se da nije oštećen i da će se brzo vratiti na svoje mjesto. Valjda je slučajno.
Kud ga zaklanjaju one rugobe od hrđe sad još i ovo.
Raspravljate o temi Srušen ''Šetač'' u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; Srušen osječki 'Šetač' Tijekom noći nepoznati vandal srušio je jedan od najpopularnijih osječkih kipova, kojem su građani dali nadimak 'Šetač'. ...
Nadam se da nije oštećen i da će se brzo vratiti na svoje mjesto. Valjda je slučajno.
Kud ga zaklanjaju one rugobe od hrđe sad još i ovo.
Baš šteta,...
zbiva li se kod vas štogod lijepog?
Uvijek sde objavljuje samo ono loše
lip spomenik,vidia sam uzivo
steta,uvik se nade debila,neznam koi im kurac smeta spomenik..
every damn Sunday
Ja ne mogu vjerovat pa to je bio prvi spomenik koji sam vidio kada sam se doselio u Osijek!!! Čak sam i bio malo lud i počeo se derati na njega što samo stoji tako, neka se pomakne (to je bilo prije 10 i pol god.)!! Tak mi je žao, e ne mogu doć sebi da više taj spomenik ne stoji tamo, prežalosno!!!
Nadam se da će ga brzo vratiti i još više se nadam da će uhvatiti krivca, ali di je mogao autom uletiti do toga od svih onih spomenika koji mu smetaju, to me malo zbunjuje![]()
Amicus certus in re incerta cernitur
Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
....???neka ga kazne!!!
i meni budi sjećanja.... kao mala sam se rukovala s njim,vikala mu da mi da te knjige koje drži i da ih pusti....i onda sada svaki dan kada ćekam bus za školu gledam malce koji isto rade![]()
Srušio ga greškom neoprezni mladić iz prigradskog naselja Tenje, priznao to dečko u policiji (iako mi nije jasno što je autom radio u pješačkoj zoni).
A politički lešinari zlorabe tu nezgodu za ostvarenje svojih plitkih ciljeva.
Net.hr
ja ne vjerujem da je neko tak jadan i išo rušit šetača,šta je s tim postigo...sad mi je baš pusto tamo...strašno.-.e baš me zanima ko je to i s čim srušio...neko se malo majmuniso po gradu
gggiga šta niste ti i cina tu noć išli pit?![]()