| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi Ženske iz Osijeka u Lijepa Naša forumu; Kad sam god u gradu malo gledam kakvih cura ima.Ne možeš vjerovat kakve su to butre.One između ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Kad sam god u gradu malo gledam kakvih cura ima.Ne možeš vjerovat kakve su to butre.One između 22-27 god. su predobre.Sve su počele držat modu i dobro izgledaju.Koji god dio tijela da pogledaš nema nedostataka.Što im je neznam,ali neka.Izgledaju bolje od nekih glumica u Hollywoodu.Zaboli te vrat od previše okretanja za dobrom stražnjicom.Iako to nije kulturno ne možeš odoljeti.Cure dobre ste,ali ne znate to iskoristiti. Ja bi rekao da su Osječanke među 4 najbolje. Zadnji Uredio daidza : 10-07-07 u 15:27. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Ženske iz Osijeka da da, svakako sam ljepša od nekih holivudskih glumica, recimo..... od ove... ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Čuj ti mama,kolko godina imaš? Ja sam jednom u 24 sata vidio 5-6 glumica bez šminke i svega toga.Ružne su za popizdit a i tijelo im je sasvim jadno,uopće nisu seksipilne.Kamera čini čuda kad su u filmovima i serijama. Zadnji Uredio daidza : 11-07-07 u 15:04. |
| | |
![]() |
| Tagovi: osijeka, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.