Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi Zoo-vrt Osijek u Lijepa Naša forumu; Eto ja danas bio u Zoološkom vrtu, nije loše... Nema nešta previše životinja, ali je solidno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 19:21   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,202
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Zoo-vrt Osijek

Eto ja danas bio u Zoološkom vrtu, nije loše... Nema nešta previše životinja, ali je solidno uređeno...

Malo su lošije slike, slikano je mobitelom, ko bi se sjetio aparat ponjet
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 19:41   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Zoo-vrt Osijek

Lijepe slike Gggiga. r+

Puno je još posla u i oko tog ZOO-a da bi ličio na pristojno mjesto za popodnevne izlete.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 19:50   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,724
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

dobre slike imala sam i ja slika iz zoo-a al jbg neam više
neukrotiva_031 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 19:59   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,655
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Odlične slike gggiga.....rep+ kad budem mogao
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 12:44   #5 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

A zašto mene nisi slikao?

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 12:49   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,202
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

'ko kaže da nisam Legicu slikao

Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 12:52   #7 (permalink)
Bolekova koka

mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 18:31   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Giga, svaka čast za hrabrost!

Žao mi je što se više nećemo sresti jer mislim da si od sutra mrtav.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 19:45   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,655
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Vidim mene si slikao....vidio sam se u prvom redu...treća slika....jedino kaj nisam bio u Osijeku....
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 03:57   #10 (permalink)
Bolekova koka

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Giga, svaka čast za hrabrost!

Žao mi je što se više nećemo sresti jer mislim da si od sutra mrtav.
Ma jok, ne može LeGiga protiv Gi(g)ce

mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103