| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Adrenalina u Sport forumu; Što vas privlači od ovoga? Ja san skakao iz padobrana 4 god,to jer adrenalin i bungee jumping ludilo ko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Adrenalina Imam i ja nizak tlak , al se ne smije s niskim tlakom skakat bungee? Ma popit cu ja 5 kava prije, skocit ce tlak sigurno.... Ma ja bi sve odavde osim ovog planinarenja. Obozavam adrenalin, trebala sam skakat bungee sa sibenskog mosta, ali sam se nesto hitno trebala vratit u Split pa nisam uspila... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 26
Poruka: 93
![]() | Re: Adrenalina sve, sve i sve od gore navedenih stvari probao sam samo penjanje. nije to bas lak sport, ali adrenalina ne nedostaje. ima po zg-u mjesta sa umjetnim zidovima pa se gustas. nije bas kao na pravoj planini, ali je guba o skoku sa padobranom vec duze vrijeme razmisljam, ali nikak da nadjem vremena ni love. kolko sam skuzio treba proci pripreme(sto je i logicno) i kosta dosta(ako se ne varam ko auto skola danas). ako je neko bolje upucen bilo bi super da to malo boljerazjasni...ali zato vrijedi svake lipe i vremena. frend je bio pa mi je pricao o tome. samo dok sam ga slusao sam slinio ko mala beba za dudicom ![]()
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
![]() |
| Tagovi: adrenalina |
« Tai Chi Chuan
|
SP u atletici »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.