| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Atletika-trčanje u Sport forumu; evo ljudi, ja treniram nogomet već duže vrijeme(oko 5 godina) i već mi malo dojadio, jednostavno mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Atletika-trčanje evo ljudi, ja treniram nogomet već duže vrijeme(oko 5 godina) i već mi malo dojadio, jednostavno mi se više neda... uglavnom zanima me dal postoji neki klub za trčanje jer pretraživao sam malo internetu i nisam ništa našao pa ako tko zna neki klub molio bih ga da mi kaže. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 10
![]() | pa kak ne bi postojao??? ja sam ti se bavila dugo atletikom u haak mladost imas atletskih klubova po zagrebu.... a imas i tipa triatloni i ne znam... neka brdska trcanja i tak to... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Atletika-trčanje Zamisliš da te svi vragovi gone i trčeš besplatno Ovim postom ti na žalost neću pomoći, ali ima neki vic za kojeg ne znam kako točno ide, ali uglavnom nakon što je neki Kenijac pobjedio na 10000 metara, pitali ga novinari: Ima li u tvojoj zemlji još tako brzih atletičara. A on im je odgovorio: "Ima, samo mene su uhvatili" ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: atletikatrcanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

pa ako tko zna neki klub molio bih ga da mi kaže.

Svi smo mi MASS SARR