| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Badmington u Sport forumu; ajmo jel igrate?? nemislim na zajebanciju ono uz roštilj pa se dodavat nego pravi badmington na terenu , mreža ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | Badmington ajmo jel igrate?? nemislim na zajebanciju ono uz roštilj pa se dodavat nego pravi badmington na terenu , mreža kratke-duge, lijevo-desno i ideš doma mokar ko da si po najvećem pljusku hodao.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Badmington Citat:
![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Badmington Zbog rotacije ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Badmington ajd ak ti kažeš , ima nekog smisla al nisam siguran kojeg, jer se iz desnog krila rotiraju na drugu stranu a to nije dobro ???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Badmington Tako je (valjda) ![]() Možda je guska dešnjak pa su joj ta pera jače razvijena i prevelika ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Badmington pitaj boga..mi smo na treningu čopili neke s gumenom glavom oblijepili je izolirkom(tak da gore nebude širokla) i derali od jednog kraja do drugog... i one boje oko glave imaju veze s brzinom loptice |
| | |
| | #10 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Badmington ja mislim da ću sutra imat jebenu upalu mišića jer nisam igro godinu i po al čvaknio sam 2 andola
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio pharaoh : 19-07-07 u 01:22. Razlog: zaboravio sam tablete |
| | |
![]() |
| Tagovi: badmington |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.