| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi bicikl - preporuke? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 omahen daj nađi molim te specifikacije i komponente ovog bicikla,ako slučajno možeš pa tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bicikl - preporuke? Citat:
Rukohvat PELL'S Dual Density Stražnja kočnica Shimano Deore XT hydr. Ručica kočnice Shimano Deore XT hydr. Prednja glava Mavic CrossTrail Stražnja glava Mavic CrossTrail Obruč Mavic CrossTrail Gume WTB ExiWolf 1,95 Cijev sjedala PELL'S CR2 Sjedište PELL'S E-Fly Pedale Exustar M25 Masa 11 kg
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-01-07 Godina: 7
Poruka: 1
![]() | Re: bicikl - preporuke? Pozz, imam bicikli head nitrate s mehanickim diskovima Promax disk i sad imam nekih problema s njima i posto se ne razumijem u to mozda vi mozete pomoci prednji disk jako trza pri jacem kocenju i cini mi se da je malo iskrivljen jer kad zavrtim tocak cujem kako na jednom mjestu disk dodiruje kocnicu a zadnji disk skripi (jel ima pomoci kod skripljenja ) koliko bi dosla promjena diskova ili se mozda ispati ugraditi hidraulicke ( dali je moguce i koja bi bila cjena za neki obice ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: bajk, cesta, off road, putovanje, voznja |
« WWF
|
Wimbledon 2008 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.