| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi bicikl - preporuke? u Sport forumu; evo ja sam si baš prije jedno 3 mj kupila novi bike, a gledala sam i tražila svuda i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 10
![]() | evo ja sam si baš prije jedno 3 mj kupila novi bike, a gledala sam i tražila svuda i svašta.... na kraju sam si uzela ktm i to u ciklusu, tamo ti je već neko reko za to, imaš i str Ciklus • Bicikli i oprema fakat je dobra stranica. ja sam stvarno zadovoljna, trebao mi je onak isto za cesdte ali iza šume i tak tipa off road... a oni su ti tamo i najjeftiniji kolko sam skužila jer imaš dosta opcija za popuste.... pa, eto, sretno ti bilo u traženju....valjda ćeš neš nać... ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07
Poruka: 1
![]() | Re: bicikl Prodajem ako nekoga zanima TREK 8500 rama velicine 21 1/2, aluminij 9000ZR kotaci MAVIC 317 + XT nabe + XT kazeta amortizer ROCK SHOK DUKE XC SPD pedale Kocnice MAGURA HS 33 Zadnja masinica XT prednja LX kao i siftrei |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: bicikl Ja sam si kupio u DSG-u (u Martićevoj u Zagrebu) Diamonback iz 2007. (Response Comp je model) i bic mi je prejak. Stvar je u tome kaj su na njemu vrlo dobri dijelovi i prvotna cijena bica je 5,5K Kn, a frajer mi je dao popust 25% pa sam ga platio 4,1K samo zato jer je model iz ove godine i treba mu mjesta za bicikle iz '08. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Godina: 47
Poruka: 1
![]() | Re: bicikl Bicikl.biz idi pa vidi...rade bajkove po mjeri...od svih materijala, boja i dijelova po želji... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bajk, cesta, off road, putovanje, voznja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:54.