| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Biciklizam u Sport forumu; jeli biciklizamskup sport?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Biciklizam je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biciklizam jebi ga ,ali ja bi rekao da je rijec "skupo" relativana stvar : 1: ako zivis od place ili penzije 2000-3000,4000,5000kn odgovor je: Da, biciklizam je skup sport 2: Ako ti se tata preziva : Todoric,Strok Kerum (moze i Pasalic) i sl, odgovor je : Ne, biciklizam nije skup sport
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Biciklizam pa ako se misliš profesionalno baviti treba ti bicikl, ekipa, alat, kombi npr.... 100 čudesa ako se misliš vozikati samo treba ti 2500-10000 kn za bicikl i udri
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: biciklizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:02.