Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi Biljar u Sport forumu; jel igrate šta biljar uvijek kad želim u gradu odigrati negdje biljar nema dobrog mjesta, ali je zato najbolje ono ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-02-07, 22:02   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Biljar

jel igrate šta biljar

uvijek kad želim u gradu odigrati negdje biljar nema dobrog mjesta, ali je zato najbolje ono mjesto kod tomića - BMW, ne znam kako se zove, ali ima bar 15 biljarskih stolova, zakon mjesto
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:23   #2 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,183
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Biljar

znam odigrat ponekad, najčešće u studentskoj prostoriji na faxu

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:25   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Godina: 26
Poruka: 441
crni225 se izdvaja iz mase

biljar svaki dan špilam u lokalnoj birtiji...
uz naravno pristojnu okladu...
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:31   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,354
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Pa špilam ponekad, fora mi je, i jako sam dobar
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:41   #5 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja ne volim igrati u pare
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:44   #6 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
znam odigrat ponekad, najčešće u studentskoj prostoriji na faxu
ne igrate u meduzi?

igram dosta često, nisam loš. želim igrat snooker češće
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:48   #7 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,183
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

u meduzi igramo, samo smo zamijenili kugle s "kinder jajima"

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:49   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

ma biljar je najbolje igrat kad si pijan...hahahaha neznas ni stap uhvatit kak treba,a ne kuglu pogodit...
ma prije sam svaki dan igrala biljar,obozavala sam to,al vise ne...ni sama neznam zasto...hmmmm...mogla bi ovih dana na koju partijicu! :super
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 15:24   #9 (permalink)
Kos
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-06
Poruka: 190
Kos se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kos

di kod tomića?? ja biljar igram rijeđe unatrag par godina, prije sam stalno igrao u pontiju i u m-u
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 15:25   #10 (permalink)
Administrator

jel znaš di je slavonska, di je tomić bmw-i, s vukovarske se skrene kod euroherca tamo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biljar

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108