| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Biljar u Sport forumu; znam da, naravno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 20
![]() | Re: Biljar Evo da ti malo pomognem "mozda" posjeti stranicu: Billiard Plus, Vaą centar druątvene zabave i vjerujem da ces tamo naci sve premda bi ti bilo najbolje da ih zovnes jer im je stranica jos u izradi, A daj reci kako radis billiar...inace dosta sam velik fanatik u vezi toga i cak sam dogovorio kupnju stola(polovnog) kojeg cu morati renovirati tako da me zanima ova tvoja izrada.pozdrav
__________________ Rekoh sto rekoh ne poreko !!! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Biljar volim igrat biljar...obozavam...zadnji put sam ga igrao u pasageu(capitano) a stolovi su na katu...i bas sam razmisljao tijekom igre kako je bilo tim momcima koji su ih nosili gore,mora da su bili jako sretni ...ja znam da ne bih to radio...hihi
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biljar Citat:
. Hvala na informaciji, s obzirom da mi je to 10 min od doma ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Biljar kad se popnes na kat, lijevo u prostoriji su ti 2 stola za biljar, a na desnoj strani imas stol za stolni nogomet, i jos par spravica....pa udri...hihih
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: biljar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

...ja znam da ne bih to radio...hihi