| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Biseri sportskih komentatora u Sport forumu; A šta kažeš na ovaj biser? Prestani spamat i koristi EDIT... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biseri sportskih komentatora A šta kažeš na ovaj biser? Prestani spamat i koristi EDIT
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Biseri sportskih komentatora ![]() ![]() e jesu ludi...!!!!
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Biseri sportskih komentatora Blažićko(VN Australije): (Nakon izetanja Glocka)- steta sto se nije razbio malo kasnije, koji krugo poslje, bilo bi zanimljivije za utrku ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Biseri sportskih komentatora hahahahahahaahAHAHAHAHAHAh....dostaaaa....trbuh me boli....ahahahaah
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 710
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biseri sportskih komentatora sićam se kad je onaj luđak stari komentira klizača: "Mali ima dobre mišiće...svak bi ga za zeta" ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,084
![]() | Re: Biseri sportskih komentatora Meni je bila luda izjava na Olimpijskim igrama,od nekog komentatora,neznam koji je bio.Igrala je Hrvatska rukometna repka,i bio je gust rezultat i Igor Vori da neki gol,a komentator kaže "Don't worry Igor Vori". |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, komentatori, sport |
« NFL 2008
|
Koji bike vozite? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:48.