| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Davis Cup - 2007 u Sport forumu; Hrvatska današnjim porazom Ljubičića, ispala je iz Davis Cup-a. Šta je u pitanju loših igara našeg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | Davis Cup - 2007 Hrvatska današnjim porazom Ljubičića, ispala je iz Davis Cup-a. Šta je u pitanju loših igara našeg najboljeg dvojca, nikad nećemo saznati. Ljubičić je od početka ove godine pokazivo lošu formu, Ančić je napredovao no ne još da može iskusnije pobjeđivati. Šta vi imate za reći? ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,770
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Davis Cup - 2007 da, imam..Ljubičić ga je imao u tie breaku i sjebo je..što se tiče parova izgubili su samim tim zbog toga što nisu dugo igrali zajedno a i Ančića je sjebo umor..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Davis Cup - 2007 mislim da je tu u pitanju neko neslaganje s izbornikom. te bio je pilic, pa je trebao ivanisevic pa ga je mijenjao ljubicic, pa je sad pilic... nest smrdi
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Frajer | Re: Davis Cup - 2007 I ja se time slažem, ušli su u DavisCUP potpuno nespremno, razumijem što Ljuba nemože biti izbornik previše obaveza jer je još igrač ... Ivaniševića su htjeli no naljutilo ga je jer su mu naredili da mu asistent mora biti Nikola Pilić (znamo da nitko nevoli kad mu naređujemo)... No zašto nisu stavili onda malog Čilića!?!? Ako im se neda igrati imaju mlađi kojima se da! Npr. zašto Karlović neigra, - sa njim se potpuno slažem! Neću ulaziti sada u te svađe. No pitanje je protiv koga ćemo igrati nagodinu ... protiv neke afričke zemlje!? ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Frajer | Re: Davis Cup - 2007 Zaboravio sam napisati, nemojte misliti da ja samo crnim naše, ja sam uvjek OPTIMIST, i nadam se da će se brzo vratiti u svoju formu i ponovo ćemo biti prvaci, no samo mi je žao što nisu igrali oni koji su to silno željeli. (to znam iz iskustva jer sam i sam sportaš)
| | |
![]() |
| Tagovi: ancic mario, davis cup, ljubicic ivan, tenis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.