2 0 za naše prvi dan, sasvim očekivano
Raspravljate o temi Davis Cup u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; Davis Cup - The Official Website of the Davis Cup from the ITF Otvorili smo sa pobjedom Ančića protiv Belluccija ...
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
2 0 za naše prvi dan, sasvim očekivano
super , moramo u prvu skupinu tamo nam je i mjesto
drago mi je za pobjedu Karlovica![]()
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
dobili čile...ja baš htio da dobijemo švicarce!
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Neznam koji klinac se za Čile govori kao o nekoj teniskoj velesili. Imaju Gonzaleza koji jednom godišnje spoji odličan turnir i Massua koji sada jedva osvoji neki Challeger. Nisu loši i mogu nas dobit, ali nisu ni toliko jaki pogotovo ne na gostujućem terenu.
I šteta što nemamo travnati teren za igranje DC-a jer bi za Čile idealna podloga bila trava
Život je pun reljefa
ma nisu čileanci niš posebno,slažem se u vezi gonzalesa,on je igrač koji igra na silu....a massu je prije bio bolji sad je slab...dobit ćemo ih!
ivo se vratio,sad možemo ići se borit sa najjačima
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Koje su ovo pizdarije
ITF kaznio Hrvatsku DC reprezentaciju zbog prebrze podloge u dvoboju s Brazilom
BRAZILCI su tražili diskvalifikaciju Hrvatske, no ITF je zaključio da je podloga bila takva da se na njoj ipak može igrati.
Hrvatski teniski savez je kažnjen oduzimanjem 2.000 bodova zbog prebrze podloge na susretu protiv Brazila u Zadru.
Uz bodovnu kaznu, Hrvatski teniski savez morat će platiti i novčanu kaznu, ali iznos zasad još nije poznat. Nedavni dvoboj za plasman u Svjetsku skupinu Davis Cupa između Hrvatske i Brazila, od 19. do 21. rujna u sportskoj dvorani Višnjik u Zadru, odigran je na tvrdoj dvoranskoj podlozi koja je bila brža od dopuštenog limita...
- Postoji minimalna i maksimalna brzina podloge koju svaki domaćin u Davis Cup susretima mora poštovati. Podloga na susretu između Hrvatske i Zadra prekoračila je dopušteni limit – objasnila je Barbara Travers, glasnogovornica ITF-a.
Zanimivo je da je Brazil ITF-u uputio žalbu brog brzine podloge u kojoj je tražio diskvalifikaciju Hrvatske i prolaz Brazila u Svjetsku skupinu, te novčanu kompenzaciju. Disciplinska komisija odbila je taj zahtjev uz obrazloženje da se na podlozi, iako je bila prebrza u osnosu na standarde ITF-a, ipak moglo normalno igrati. Osim toga, Brazilski teniski savez nije na vrijeme podnio službenu žalbu. No, Brazilci se još uvijek imaju pravo žaliti na višoj instanci ITF-a.
Hrvatska je dosad imala 11.025 bodova na svjetskoj rang ljestvici Davis Cupa. Usprkos gubitka 2.000 bodova, i dalje će ostati na petom mjestu, ispred šeste Švedske.
Evo jest da je članak star tjedna dana al je komičan do bola![]()
Noletov tata otkrio ˝belosvetsku˝zavjeru protiv srpskih tenisača
"ZAR netko misli da slučajno dvije godine zaredom dobijamo najtežeg rivala, prošle zime Rusiju u Moskvi, a sada gostovanje u Španjolskoj? Naravno da nije. Jednostvno, nitko ne želi da mi osvojimo Davis Cup".
"Nitko ne želi da Srbija osvoji Davis Cup"
"Dok Novak nije imao lobi iza sebe, dobijao je najlošije termine, gledali su na njega kao na divljaka iz Bijafre. Kad je dobio lobi, sve se okrenulo za 180 stupnjeva. Sada je on svjetska zvijezda, jer se puno ljudi bori za njegove interese", objasnio je Srđan Đoković kako bi Srbi morali angažirati lobiste koji bi im izborili povoljnijeg protivnika u Davis Cupu.
"Boba Živojinović je trebao otići u Madrid utjecati na ždrijeb"
Đoković stariji je uvjeren kako je Slobodan Živojinović, predsjednik Teniskog saveza Srbije, glavni krivac što Srbi nemaju nikakav utjecaj u Svjetskoj teniskoj federaciji.
"Naš predsjednik je iz Bratislave otputovao u nedjelju popodne, nije ni sačekao kraj meča. Da je bar otišao u Madrid sa nekoliko utjecajnih ljudi i novinara da svojim prisustvom utječe na ždrijeb. Nitko se ne bori za interese Srbije i zato ovako prolazi" uvjeren je Srđan Đoković.
"Šanse protiv Španjolske na zemlji su nam dva, a od Novaka će svi tražiti 150 posto"
"Kada za šest mjeseci dođe Davis Cup svi će od Novaka tražiti da pruži 150 posto svojih mogućnosti i pobijedi Španjolsku na zemlji", ogorčen je Đoković senior koji šanse Srbije protiv Španjolske procjenjuje na oko dva posto jer tada će Novak usred sezone na tvrdim podlogama morati na zemlju. Poslije španjolske zemlje slijedi mu beton u Indian Wellsu gdje brani naslov.
Život je pun reljefa
To care
Karlovic dobio Blakea u prvom mecu CRO-USA
vodimo 1:0..sad me zanima da li ovi mrzitelji Ive cmizdre zbog ove pobjede![]()
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
I Čilić je pobijedio, na 5 setova
Nakon 1. dana Hrvatska - USA 2:0![]()
Pospan sam sada zbog njih. Ko da to nisu mogli riješiti u tri seta.
Svaka im čast!
Nadam se da će dobiti još jedan od preostala tri susreta. Danas je vjerojatno na redu glatki poraz u parovima, a onda sutra opet dva velika meča.