Raspravljate o temi Davis Cup u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; Čestitke i Čilići i Karloviču... Mislim da se za Karlovića više nemože reći da je čovjek sa jednom rukom (ili ...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
hvala, ma pitam jel kod nas ili kod njih, al ako prođemo češku, nismo bez izgleda u finalu na brzoj podlozi bez nadala
Opasni su Cesi ,imaju sjajne dubl igrace, a Berdych i Stepanek mogu dobiti na brzoj podlozi svakog igraca .. ali posto igramo doma mi smo svakako favoriti, jos ako se bude igralo na zemljanoj podlozi , onda imamo velike snase za finale !!
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
Odlično su Ivo i Marin ovo izgurali
Sada nam treba Ančić da se što prije vrati prvenstveno zbog parova, a ne bi bilo loše ni Ljubu vidjeti nazad isto najviše zbog parova jer u singlu Marin i Ivo zasada odlično guraju![]()
Život je pun reljefa
Fenomenalan uspjeh naših!
Karlović dobio prvi set protiv Štepaneka... U tie breaku, za ne povjerovat![]()
karlovic izgubio drugi u tie-breaku
nista od hokeja danas![]()
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!
I tako, nakon 36 (5h 58min) sati udaranja servisa izgubio Gljivo
16 -14 u petom setu...
Jebote ova publika!!!
Pa kaj ih nije sram? Ko da naši igraju u Češkoj, ne u Hrvatskoj. Barem sto se tiče prvog meča. Jedino šta se čulo je "Radek, Radek" i pljeskanje na Karlovićev promašaj.