gde ste uvezli onoliko Čeha ?...na tribinama bruka...ni Ivo niti Marin nisu imali pravu podršku
Raspravljate o temi Davis Cup u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; ma nek se jebe ovaj čilić, šta nije mogao zadržati servis kod 3:2 edit: bravo čiliću, sad lijepo servirati za ...
Zadnji Uredio slay : 18-09-09 u 23:38
[sigpic][/sigpic]
gde ste uvezli onoliko Čeha ?...na tribinama bruka...ni Ivo niti Marin nisu imali pravu podršku
nisam ja odavde
Navijanje s hrvatske strane katastofa. Sramota štoviše. Baš kao i igra.
..u sljedecem kolu DC 2010 dvoboj sa Srbijom u ST![]()
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
Srbiaj je favorit na papiru, ali dugo je jos do tog meca, tko zna u kakvoj ce formi biti igraci i hoce li svi biti spremni za mec
Zasto je Srbija favorit?
Čilić bi morao dobiti meč protiv drugog srpskog tenisača.
Karlović također.
A ako se Ljubičić vrati reprezentaciji a Ančić uhvati kontinuitet i nebude ozljeda... Ljubičić i Ančić su dobivali puno jače parove od srpskog...
A onda nek se Đoković jebe sa 2 pobjede.![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
slazem se s purgerom ; ni ja ne bih znao reci po cemu je Srbija favorit : svaka cast Noletu koji je 2 igrac svijeta , ali kad HR igra doma sa Srbijom , onda je svakako favorit !
inache definitivno je i pala odluka: igrat ce se u Splitu i vjerojatno ce se igrati na brzoj podlozi .
ima tu jos 3 mjeseca do tog dvoboja , dobro je da nam je i Ljubicic u formi , nadam se da ce i on razmisliti o povratku u repku , za svaki slucaj ako zatreba u dublu ..a mozda i u singlu![]()
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
Ja ne sumnjam da će Torca u Splitu napraviti odličnu atmosferu koja će na kraju presuditi da mi pobjedimo,kao i to da će znati odgovoriti na eventualne provokacije srbadije.
IDEMO DO KRAJA!!!![]()
Raširi noge ,draga nano, da ti ga uvali Ronaldo Cristiano,ponovno
Zašto misliš da će Torcida uopće doć na tenis?![]()
A jebi ga sad,niđe ti veze post. Ako se igra u ST, vjerovatnije je da će Torcida biti nego BBB.A više sam mislio općenito na atmosferu na športskim natjecanjima u Splitu.![]()
Raširi noge ,draga nano, da ti ga uvali Ronaldo Cristiano,ponovno