iznenađenje,hewit izbacio del potra i to 3:0 u setovima![]()
Raspravljate o temi GS i Masters turniri..!! u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; neznam ima li slična tema ali evo ovde bi tribali biti svi vezani događaji za ove turnire kroz godinu.. nepotrebno ...
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
iznenađenje,hewit izbacio del potra i to 3:0 u setovima![]()
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
Karlovic vodi 2:1 u setovima protiv Tsonge![]()
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
pobjeda diva sa salate ..BRAVO Ivo
dobio je tajbrejk u cetvrtom setu
Ne sječam se kad sam gledao gluplji teniski meč![]()
hahaah , gggigach , bilo je toga u 90-ma ..
kad su primjerice zec i sampras (ili rusedski, rafter, becker i stich) , znali udarati toliko aseva ..tako je to na travi !
meni je to jos i super tenis , ja ne podnosim ove turnire na sljaci , ono stenjanje me "ubija"
sad jos da Marin pocisti ovog Haasa !
Ma vraga. Ovaj tsonga kao da je u kazalište došao. Pola servisa nije ni pokusao vracat.
čilić večeras zakaza u ključnim trenucima,šteta..ima je servis za meć i nakon toga 2 meč lopte na haasov servis al ništa od toga![]()
Marin se stvarno fantasticno vratio u mec , spasio je 2 mec lopte u 4.setu ..ali me onda podsjetio na naseg "zeca" Ivanisevica
odlicno je igrao i na pocetku 5 seta , oduzeo servis Haasu , ali nazalost , onda se "ukakao" 2 puta kad je servirao za mec ..nadam se da ce dobit ovo , jer bilo bi bitno da napravi taj korak vise na GS , pa da napokon postane i top 10 igrac !