Stranica 2 od 50 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 494

GS i Masters turniri..!!

Raspravljate o temi GS i Masters turniri..!! u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; Koliki je rezultat sad, nakon prekida? Jer su svi brejkovi poništeni ili? Mislim, jel izjednačeno? Čilić je propustio puno. Ali ...

Black Tattoo Avatar od korisnika ponosnipurger
    Datum registracije
    31-07-07
    Starost
    4
    Poruka
    9,134
    Liked
    44 times

Re: GS i Masters turniri..!!

Koliki je rezultat sad, nakon prekida? Jer su svi brejkovi poništeni ili? Mislim, jel izjednačeno?

Čilić je propustio puno. Ali Haas još više. Samo, problem je u tome sta ce Haas vjerojatno mirnije spavati od Čilića pošto se vratio u meč. A Čilić ga je propustio.

Bojim se da će Čilić izgubit.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ZOFF111
    Datum registracije
    14-09-08
    Poruka
    671
    Liked
    0 times

rezultati danasnjih meceva!

Murray - Troicki 6-2, 6-3, 6-4
    Simon - Hanescu 6-2, 7-5, 6-2
    Ferrero - Gonzalez 4-6, 7-5, 6-4, 4-6, 6-4
    Haas - Cilic 7-5, 7-5, 1-6, 6-7, 10-8
    Roddick - Melzer 7-6, 7-6, 4-6, 6-3
    Wawrinka - Levine 5-7, 7-5, 6-3, 6-3
    Andreev - Seppi 6-1, 7-6, 4-6, 7-6
    Hewitt - Petzschner 7-5, 7-6, 6-3
    Berdych - Davydenko 6-2, 6-3, 6-2
    Stepanek - Ferrer 7-5, 7-5, 3-6, 4-6, 6-4
    Safina - Flipkens 7-5, 6-1
    Lisicki - Kuznetsova 6-2, 7-5
    Radwanska - Li 6-4, 7-5
    Mauresmo - Pennetta 7-5, 6-3
    Williams - Suarez Navarro 6-0, 6-4
    Wozniacki - Medina Garrigues 6-2, 6-2
    Ivanovic - Stosur 7-5, 6-2
    Oudin - Jankovic 6-7, 7-5, 6-2
    nisam ja odavde

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

ja mislim da je hewitt dopingiran
    našeg će karlovića verdsco dobiti u 3 seta
    "Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton

Black Tattoo Avatar od korisnika ponosnipurger
    Datum registracije
    31-07-07
    Starost
    4
    Poruka
    9,134
    Liked
    44 times

Nakon što je Zagrepčanin otprašio Tsongu sa 46 aseva, oglasio se najveći favorit Wimbledona. 'Ne želim podcijeniti Ivu Karlovića, ali ovo što smo gledali nije bio teniski meč', izjavio je Roger.

Šest godina nakon Lleytona Hewitta i senzacionalne pobjede u 1. kolu nad braniteljem naslova, te pet nakon najboljeg rezultata na terenima All England Cluba (osmina finala), Ivo Karlović opet je velika priča Wimbledona. Što zbog ponavljanja najboljeg ostvarenja u Londonu, što zbog način na koji je došao do toga.

Igra Diva sa Šalate opet je zapela za oko mnogim teniskim dušebrižnicima, a njima se sasvim neočekivano pridružio i kralj Wimbledona Roger Federer. Švicarac se u razgovoru za francusku radijsku postaju RMC osvrnuo na poraz njihova tenisača Jo-Wilfrieda Tsonge u meču u kojem je Zagrepčanin opalio čak 46 aseva.

"Ne želim ovime podcijeniti Ivu Karlovića, alo ovo što smo gledali nije bio teniski meč. Da biste pobijedili Karlovića, morate imati puno sreće, u suprotnom ni sami ne znate što napraviti kako biste zaustavili njegov ubitačan servis. Od njega sam izgubio u Cincinnatiju, imao sam jedan break, on niti jedan. Imao sam samo tri pogreške u meču zbog kojih sam na kraju izgubio", izjavio je Federer.

I ugledni francuski sportski list L'Equipe se pozabavio fenomenom – Karlovićev servis. U tom tekstu pišu o Ivi Groznom, jednom od tek četvorice tenisača u povijesti koji su tijekom jedne sezone opalili više od 1000 aseva (Goran Ivanišević, Andy Roddick i Pete Sampras).

Čak i nakon velike pobjede nad Tsongom, neki su novinari 'primijetili' kako hrvatski tenisač ima samo servis i ništa više. Karlović im je odgovorio u stilu Gorana Ivaniševića iz najboljih dana.

"Onda mora da sam genijalac kada sam sve ovo u karijeri uspio ostvariti samo sa servisom", poručio je kritičarima hrvatski tenisač koji ima četiri osvojena turnira (dvaput Nottingham, Houston i Stockholm), uz dva poraza u finalima, te koji je bio 14. igrač svijeta (u kolovozu 2008.).

O servisu je pričao i Fernando Verdasco, Karlovićev suparnik u osmini finala Wimbledona. Španjolac je dosad dvaput gubio od Diva sa Šalate, a dobio ga jedanput - 2006. godine na Mastersu u Indian Wellsu. Zanimljivo da su posljednji meč odigrali na travi Nottinghama, a nakon uzbudljive borbe slavio je Karlo sa 7:5, 6:7 (4), 7:6 (8).

"Ne mogu se previše uzbuđivati oko njegovog servisa. On će svoje zabiti, ništa tu ne možeš. No, važno je držati svoj servis. Samo mu to može stvoriti pritisak. A ono što sam najbolje radio u protekla tri kola bio je servis. Kada ga jednom breaknem, bit će lakše...", najavio je Verdasco meč koji se igra u ponedjeljak, kao drugi meč iza 14 sati na terenu broj 1.
    Slazem se. Meni taj Karlovic tolko ide na zivce da je to nevjerojatno. Kad mu netko vrati servis u polje redovito gubi poen. Tolko o njegovoj kvaliteti

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    19 times

ajmoooo Ivo jeb..... mater švicarskoj plačipički usred zelene trave

dao bog da mu 100 aseva opizdiš
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
    ajmoooo Ivo jeb..... mater švicarskoj plačipički usred zelene trave
    dao bog da mu 100 aseva opizdiš
    oće on servirati 100 aseva ali neznam samo ko će dobiti taj meč
    "Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

nisam bio 2-3 dana online , pa bih se htio osvrnuti na onaj poraz Cilica

nažalost...kolko neforsiranih Marin može napravit u jednom gejmu, nevjerojatno

kad je omjer winnera 93-38 u tvoju korist i izgubiš meč to je pomalo morbidno...Bolan poraz. Ovakvi mečevi znaju biti prijelomnica u karijeri i bojim se da će ostaviti traga na ionako krhkoj Marinovoj psihi. Osim toga, Marin pokazuje jako puno slabosti i mislim da se s njim ne radi dovoljno kvalitetno. Prvi servis je užas, tako se ne može puno u Wimbledonu. A tek neprisiljene greške... jednostavno neshvatljivo
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    19 times

dođi rođo Ivo te čeka
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,204
    Liked
    1189 times

hahahah dođi tatici

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ZOFF111
    Datum registracije
    14-09-08
    Poruka
    671
    Liked
    0 times

voleo bih polufinale Đoković-Karlović...Novak je dobro isprašio Izraelca a Ivo igra super ...ih kada bi odvalio Pederera,pa neka posle priča šta god .
    nisam ja odavde

Lajkaj nas na Facebooku