| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Haka! u Sport forumu; ne volim ragbi..tetkasti sport..sport za prave muškarce je američki nogomet..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haka! ne volim ragbi..tetkasti sport..sport za prave muškarce je američki nogomet..
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 30
Poruka: 4,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haka! Jel ti to zezaš ili...? J..o američki nogomet! Uza sve one štitnike ni ne osjete kad ih neko sruši.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| - Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,612
![]() | Re: Haka! Citat:
Nemam. Bilo je to davno, još 1995. godine, prije ere digitalnih foto-aparata i mobitela s kamerom... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haka! ma joj ja sam malouman.. ma ne.. gledao sam mislim na eurosport ragby po prvi puta prije par mjeseci(bilo sp jelda?) a sad đekica da ne osjete...
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
![]() |
| Tagovi: haka, maori, novi zeland |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.