| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi hrvatska rukometna repka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: čudna_pojava A da nije Špoljarić napisao? Zanimljivo...što se s njim dogodilo???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka Zanimljivo...što se s njim dogodilo???
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #512 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,462
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka nemam pojma ali kako to da njega odjednom nema u repki, a na sva natjecanja od Portugala do danas je išao (osim onog 1 Superkupa kad ih klub nije htio pustiti) ![]() ![]() ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #513 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: hrvatska rukometna repka Citat:
Ja mislim da nam je SP09 posljednje natjecanje na kojem se mozemo necemu nadat, jer vise nece nikad bit generacije kao ova...
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time | |
| | |
| | #514 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka Zanimljivo kako nitko od ovih komentatora Špoljarica nije ni spomenuo...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #515 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 20
![]() | Re: hrvatska rukometna repka .... iz pouzdanih izvora sam cuo da se špoljaric posvadjao sa cervarom i da ga zato nema u repki i da ga zato trebaju prodat... oko cega stvarno ne znam... ... sumnjam da je špoljaric to napisao iako nikad se ne zna... ...doduse na kraju krajeva nije ni bitno tko je napisao vec sta u tome pise... da je samo pola istine od toga mislim da je svima jasno zasto gubimo u zavrsnicama kad neletimo na neku ozbiljniju momcad... |
| | |
| | #517 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,462
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka pa jebote ima samo par igrača koji su u tom periodu igrali za Zagreb i repku(na svim ovim natjecanjima), a i ne bi da su ostale rasprave na forumu konstruktivne naravi ![]() Baš bi Balić pisao hvalospjeve o svojoj genijalnosti i onda ukazivao na svaju taštinu ![]() ![]() ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #519 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka A jebiga, ovo smo prvensto završili za 4 pobjede i 4 poraza i nakraju smo 4, dok smo na svjetskom u Njemačkoj imali samo 1 poraz i 7 pobjeda. Najbolji skor na prvenstnu. Tako da ovo s obzirom na lošu igru nije tako ni loš plasman. ![]() Iako se i mogla uzet bronca, al s obzirom da mi bolje igramo finala i da lakše osvajamo zlata nego bronce, ovo za nas nije ništa novo da gubimo opet 3. mjesto. Šteta.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #520 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: hrvatska rukometna repka Sve u svemu losa igra... imam dojam da smo pobjedili poljake da bi sve bilo bolje i lakse... Ali sami smo si krivi... Neobjasnjivo padamo u drugom poluvremenu... u svakoj utamici... ovo poluvrijeme smo izgubili 8 razlike...
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, repka, rukomet |
« Tinjić potvrdila potencijal
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.