| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi hrvatska rukometna repka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Preuzima Balić odgovornost, uglavnom... Ti mislis da mi nemamo dovoljno kvalitetnih igraća osim Balića koji mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka Citat:
Je da je Vori također bio ključan..., ali mislim da je Duvnjak sa onih par poteza na kraju riješio utakmicu...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,563
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka Živi u uvjerenju da je Duvnjak odličan u obrani, jer ti što vidiš nitko drugi ne vidi... ![]() Da nemamo se više šta raspravljati, živite u uvjerenju ti i ggggiga da je Duvnjak rukometni virtuoz, vrhunski igrač za kojim se otimaju najveći klubovi svijeta i da bez problema može zamjeniti Balića... Bumo videli sve.. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #63 (permalink) | ||
| Moderator Foruma | Re: hrvatska rukometna repka Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | ||
| | |
| | #64 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka Nitko nije rekao da vrhunski igra obranu jer za to treba ipak malo više iskustva..., ali nikako se ne može reči da je loš u obrani, on može odigrati jako dobro i obranu..., ali to nije ni bitno toliko, koliko je bitan njegov napadački učinak...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: hrvatska rukometna repka vidim da govorite o duvnjaku u obrani...istina nije bog zna kaj u obrani, aloi je solidan...... i duvnjak zato igra obranu na prvom ili opće ne igra obranu....normalno da će se nać u sredini protiv ekipe kao što je brazil, ali protiv francuza nema šanse da će ga červar stavit u srce obrane.....
__________________ Mogu bilo s kime jutrom da se budim, al je srce samo tvoje jagnje moje, mogu da u svakoj uzalud tebe trazim, ali samo s tobom je ono pravo,ono najbolje |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: hrvatska rukometna repka Vidim da sam raspravu o Duvnjaku pokrenuo... Ono kaj sam reko bila je zajebancija... treba on nama na srednjem ali ako bi trebalo da bi Duvnjak mogo vrlo dobro odigrat ljevog vanjskog... Onaj Valcic je supljina... i njegov brat takoder... ![]() A Duvnjak u obrani moze igrat jedino prednjeg u 5-1 obrani... ![]()
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka Nemoj mi protiv Valčića... ![]() ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: hrvatska rukometna repka Protiv Valcica? ![]() E... Iso sam na dosta utakmica Zagreba ove sezone... Josip je kreten kakvog nema svijet... pojma nema... otprilike 30% losiji igrac od Vukovica... a Toncek...No comment... ![]() I da... Metlicic mora proradit sa sutevima iz vana... Nemamo pravog pucaca na desnom vanjskom... Metlicic se vise ne odlucuje na sut izvana, a kad se odluci ne podada nesto precizno... Nije to onaj Pero iz 2005... ![]()
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
| | |
| | #69 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatska rukometna repka Citat:
A za Tončia, nemaš pravo što srati... Jer je on dosta toga dobrog napravio za ovu reprezentaciju, pogotovo na njihovom usponu na sp u portugalu... Tonči je jako puno doprinio u obrani, a znao je u nekim utakmicama dobro doči u napadu... također nebi bio u reprezentaciji da ne valja... Stoga nemoj srati..., ja nemam negativno mišljanje protiv nijednog člana Hrvatske rukometne reprezentacije i pratim ih več dugo, dugo godina...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, repka, rukomet |
« Tinjić potvrdila potencijal
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:16.