Čestitam. Bravo Ivek![]()
Ivica je mozda najkompletniji skijašu današnjice , Šteta za onu ozljedu,odnijela mu je hrpu bodova ove sezone
Raspravljate o temi Ivica Kostelic - Skijanje u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; bravo ivice zaista rezultat vrijedan divljenja...
Ivica je mozda najkompletniji skijašu današnjice , Šteta za onu ozljedu,odnijela mu je hrpu bodova ove sezone
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
Bravo Ivica![]()
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
Danas je prvu vožnju u Garmiš Partviš Kihnu () odvozio katastrofalno loše, bio je tek 19. U drugoj vožnji je vozio puno bolje, tako da je na kraju bio 10. Šteta - da nije odvezao prvu vožnju tako loše, vjerovatno bi bio na postolju!
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
cestitke Ivici na sjajnoj sezoni , posebice na kolajnama na OI ..ako ostane postedjen ozlijeda , mozda uspije i ossvojiti veliki kristalni globus :bravo Ivek
inache , i danas su nam skijasi bili odlicni u Garmisu:
Kvartet hrvatskih skijaša ( Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim, Ana Jelušić i Tea Palić) osvojio je odlično četvrto mjesto na Kupu nacija, posljednjem natjecanju sezone u alpskom skijanju.
Hrvatski skijaši su prvi put na završnici Svjetskog kupa nastupali na ovom natjecanju, koje podrazumijeva paralelne utrke na skraćenoj veleslalomskoj stazi.
Održavaju se četiri međusobne utrke, a u slučaju neodlučenog rezultata (2-2) gleda se najbolje pojedinačno vrijeme, koje tada donosi prolaz dotičnoj reprezentaciji.
U osmini finala je Hrvatska pobijedila Njemačku nakon rezultata 2-2 i najboljeg pojedinačnog vremena koje je ostvario Ivica Kostelić. U četvrtfinalu su Hrvati bili bolji od Italije 3-1, a u polufinalu nisu uspjeli preko Švicaraca koji su bili bolji s 3-1.
Ostala je tako hrvatskom kvartetu borba za treće mjesto u kojem su Austrijanci bili bolji za jednu stotinku! Ukupni rezultat je bio 2-2, ali je Marcel Hirscher za tu jednu stotinku nadmašio Kostelića.
No, nakon svega ostaju upamćene neke jako vrijedne pobjede. Primjerice, mlada Tea Palić je pobijedila daleko uglednije, Talijanku Mölgg i Austrijanku Kirchgasser. Zrnčić-Dim je, pak, bio bolji od Raicha, Berthoda i Razzolija.
Prvo mjesto su osvojili češki skijaši koji su u finalu bili bolji od Švicarske.
U konačnom poretku Kupa nacija Svjetskog kupa Hrvatska je sezonu završila na 11. mjestu, s osvojenim 1371 bodom. Prva je, kao i obično, Austrija, čiji su skijašice i skijaši u cijeloj sezoni skupili 9207 bodova. Druga Švicarska sakupila je 7263 boda (Jutarnji )
Čestitke Ivici na trećem mjestu u slalomu u Leviju![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Ivice jako dobar start sezone
Moje čestitke također![]()
![]()
![]()
Ha, čuj, kad čovjek cijeli svoj život podredi skijama, tj. dvjema komadima drveta na nogama, a da pri tom nije imao djetinjstva, jer ga je tata tjerao da svoje dječje radosti ostavlja negdje po glečerima, smrzavajući se po šatorima, bilo bi pravo čudo ne osvojit ništa. To bi onda bilo "za kupit si štrik i objesit". Ja ne bi dao svoje prekrasno djetinjstvo i mladost niti za 300 tona raznih zlatnih "kolajni" kojih baš kod Ivice ni nema više od nekoliko. Moje prekrasno djetinjstvo i prijatelji u novozagrebačkom naselju Trnsko bilo je od neprocjenjive vrijednosti i nikad ih ne bi mjenjal za nekakvu pišljivu "medalju". Živi se samo jednom i zato - uživaj. A za nekakve "kolajne" mi da vam iskreno kažem - pršti dugmad na lajbeku.
BRAVO za majstora
pobjedom u Adelbodenu , Ivica je preuzeo vodstvo u Svjetskom kupu ..nevjerojatno stvarno !!!!!
Sad slijedi vikend u Wengenu ..sretno care![]()