Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Janica v Anja

Raspravljate o temi Janica v Anja u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; ...

 1. #1
  prof. Foruma Avatar od korisnika Vodoinstalater
  Datum registracije
  08-12-05
  Poruka
  1,436
  Liked
  6 times

  Janica v Anja

  Ovaj topic če biti samo o tome koliko je Janica bolja od Anje, mislim da če do kraja ZOI biti dosta toga  DANAŠNJI tisak u Švedskoj preplavljen je slikom razočarane Anje Persson i njenom rečenicom nakon jučerašnjeg spusta: "Osjećam se kao da sam stigla zadnja".

  Novinar lista Dagens Nyheter iznad slike, na kojoj se vide nasmijana Janica Kostelić koja u ruci drži zlatnu medalju i za dvije glave niže, jer tolika je razlika na postolju između zlata i bronce, razočarana Anje Paersson stavio je naslov "Sve što Anja radi, Janica radi još bolje.".

  Još jedna medalja na prvenstvu koja ulazi u povijest, piše novinar i nastavlja da je to još jedna potvrda koga to Anja ima ispred sebe: "Duha prvenstva koji se zove Janica Kostelić".

  "Postoji mala razlika izmedu bronce i bronce? Kao da pobijediš ili dođeš zadnji. Tolika je razlika", kazala je jučer na konferenciji za novinare razočarana Anja.

  Novinar tvrdi da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada nije vidio toliko bijesnog vlasnika brončane medalje. Anja je psovala, puhala, bacila štap, dok je na ciljnoj ravnini raširenih ruku stajala nasmijana Janica.

  "Janičina radost nije bilo ruganje Anji", ističe novinar, ali je Anja osjećala kao da joj je Janica stavila sol na ranu. Krupnu, morsku kao malo podsjećanje da i dalje postoji samo jedna, prva i najbolja na svijetu, u alpskom skijanju.

  Koja nije iz Švedske - piše u švedskim novinama.

  I baš nikakvu, ali baš nikakvu, ulogu ne igra činjenica da je Anja opet okrivljavala nekog drugog za njen "neuspjeh". Skraćena pista, mekani snijeg, otkazani spust, nepovoljni vjetar. "Sve se urotilo protiv mene", plačnim glasom izjavljivala je Anja, dok su novinari i komentatori suglasni: "Anju je zaustavio samo jedan razlog - Janica Kostelić".

  Anja Paersson ima izuzetnu sposobnost da bude najbolja baš kada treba, da "potegne" u zadnjem trenutku i da pokaže da je "majstor svog zanata", zaključuje Dagens Nyheter.

 2. #2
  prof. Foruma Avatar od korisnika Vodoinstalater
  Datum registracije
  08-12-05
  Poruka
  1,436
  Liked
  6 times

  Miami Herald: Paersonica nakon utrke polomila štap!

  JOŠ JUČER su mediji sa zanimanjem pratili reakcije Anje Paerson nakon Janičine povijesne pobjede u kombinaciji. Rivalstvo dvaju velikih skijašica iz Svjetskog kupa polako se počelo topiti, s obzirom da je Janica u Sestriereu Šveđanku ponovo potukla, pa joj ni brončana medalja nije uspjela smiriti živce.

  "Daj, pa i bronca je odličje." - pokušavala je Janica biti pristojna nakon utrke. Anja nije htjela ni čuti.

  Nakon loših rezultata u Svjetskom Kupu, sezonu je usmjerila isključivo na Olimpijske Igre. Jučer je na postolju izgledala utučeno, no detalji koji su danas izašli na vidjelo, daju pravi uvid u ono što se događalo u Anjinoj glavi.

  Miami Herald objavio je vijest kako se Anja nakon utrke nije uspjela suzdžati, pa je ljutito polomila svoj štap i razbacala ga uokolo.

  "Nakon što ju je Janica potukla u kombinacijskom spustu, Anja je prelomila štap na dva dijela i svom snagom ga otresla o tlo." - piše američki list.

  "Imam dvije bronce, ali ovdje sam došla postati olimpijskom pobjednicom. Osjećam da sam danas propustil veliku priliku." - kazala je Anja nakon što je malo došla k sebi.

  Šveđanka je nakon bronce u spustu očekivala dobru vožnju u istoj disciplini i drugog dana kombinacije, te nije skrivala svoje nezadovoljstvo nakon novog neuspjeha. Paersonica je prednjačila i u protestima prema organizaciji, što svjedoči o pritisku kojem je izložena na torinskim Igrama.

  Švedski mediji još nisu prenijeli vijest o Anjinom lomljenju štapa, već u svojim izvješćima većinom pišu o novoj senzaciji naše Snježne kraljice.

  "Anja Paerson osvojila je novu broncu, ali dan je ponovo pripao Janici Kostelić." - piše švedski list The Local.

  "Šveđanku u kombinaciji nije zanimalo ništa osim zlata, i treće mjesto došlo joj je kao sol na ranu." - navodi i Statesman .

  Prema informacijama iz Sestrierea, među skijašicama se jučer moglo načuti i kako Anja Paerson definitivno nije postupila fer nakon utrke.

  "Kad pobjeđuje, rado se ljubi i čestita Janici. No, kad gubi, potpuno je drugačija." - rekla je jedna od skijašica.


 3. #3
  Banned Avatar od korisnika silence
  Datum registracije
  21-10-05
  Lokacija
  Tierra del Fuego
  Poruka
  7,880
  Liked
  7 times

  Re: Janica v Anja

  realno je Janica bolja svakako, ali da je imala sreće s otkazivanjem trke, to je isto istina, da je morala na stazu bolesnija, ko zna kak bi završilo.

  naravno da nije bolesnu uopće, ne bi ja to ni spominjao. Janica je bolja, ali ju, hvala bogu, prati i sreća za sada.

 4. #4
  Regularni forumas Avatar od korisnika Raich
  Datum registracije
  08-02-06
  Lokacija
  Varazdin, HR
  Poruka
  173
  Liked
  2 times

  Re: Janica v Anja

  Anja nema šanse da bude bolja ni u slalomu i veleslalomu.
  Čak mislim da neće više niti jednu medalju uzet, jer očito je da kod nje postoji određeni strah kad Janica skija!

 5. #5
  Starter
  Datum registracije
  21-09-05
  Poruka
  54
  Liked
  6 times

  Re: Janica v Anja

  ako uzme sutra zlato u slalomu, onda ce u veleslalomu biti svega i lako je moguce da se ponovi salt lake city

 6. #6
  Starter Avatar od korisnika mmlina26
  Datum registracije
  10-02-06
  Lokacija
  Zagorec
  Starost
  33
  Poruka
  24
  Liked
  0 times

  Re: Janica v Anja

  Janica je sigurno bolja od Anje, i ne samo od nje nego nema niti jedna do nje!!

  Danas ce na slalomu 100% osvojiti zlato
  W A R C R A F T R U L E Z ! ! !

Lajkaj nas na Facebooku