| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: čudna_pojava Prvo malo za dramu koju si i ovaj put izveo Pusti ti talenat evo ti čisti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Pa naravno da se nema čega sramit. Kao što sam rekao, nebrojeni uspjesi i maestralno izborene titule Marija Ančića govore same za sebe.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? pa pogubio si se jer si prije napisao da Sampras ne može do naslova u RG-u jer ima jebenu konkurenciju i onda kad si vidio od koga je sve gubio počeo si tu vadit Ančića..šta sad s njim, opet ti ponavljam dogodi se jedan "zalutali metak" u smislu loš dan itd. ili čovjek stvarno igra protiv nekog jakog protivnika, ali Samprasu se to previše puta dogodilo...normalna stvari da nije strašno ako "velemajstor" izgubi tu i tamo meč na važnim turnirima, ali da stvar bude bolja Federer u to vrijeme ni nije bio na vrhuncu karijere i nije mi jasno šta taj poraz toliko negativno predstavlja u odnosu na one što je Sampras doživio dok je kraljevao...
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #123 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
A to što se dogodio poraz od tamo nekih lijevih, to se dogodi svakome... pa tako i Federeru od Ančića E sad, zašto ti ne kužiš poantu - ja ne znam. ![]() Citat:
To se događa Federeru, to se dogalao Samprasu.... češće na zemlji (koja nikad nije ni bila njegov forte) a rijeđe na brzoj podlozi.. ali se događa...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #124 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Federer u to vrijeme nije bio najbolji i da je bio najbolji opet nema veze jer je normalna stvar da se takvi porazi događaju, ali Samprasu su se dogodili puno više puta i to u vrijeme dok je žario i palio teniskim terenima...vidim ja šta ti hoćeš sa Ančićem, sve ja to kužim, ali čak je i to glup primjer za uzimati jer u to vrijeme Federer nije bio na vrhuncu a ni približno poznat kao što je to sada.
| | |
| | #125 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Je li? A tko je bio najbolji? Citat:
Citat:
a) tada bila jača konkurencija b) usprkos tome, Sampras je još uvijek rezultatski uspješniji Na vrhuncu ili na nevrhuncu... činjenica jest da je izgubio Federer od višestruko slabijeg igrača... baš kao što se to događalo Samprasu
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #126 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? pa izgubio je od njega i šta sad jbt, i od tog dana pa do Nadala nije izgubio meč, ali ti nikako da skužiš da je Sampras gubio u vrijeme dok je bio najbolji od slabijih protivnika i to ne jednom nego više puta pa jebemu mater i da su ga u finalima čekali svi redom, Agassi, Courier ili neznam tko..on do finala nikad nije uspio ni doći, dapače jedva je prolazio prvo i drugo kolo a nije morao igrati protiv Agassia, Couriera, Changa ili koje već teniske veličine Uhvatio si se tog Ančića i voziš u tom jednom pravcu i jbg sad...
| | |
| | #127 (permalink) | |
Pa upravo zbog osjetno slabije konkurencije, Federer je izgubio od Ančića pa onda eonima od nikog do Nadala... Kužiš? Upravo taj neprirodni niz pobjeda (i Samprasovi porazi) potvrđuje tvrdnju da je konkurencija slaba... jer ako Federera mogu pobijedit samo Ančić i Nadal, onda definitivno tu nema pristojnog igrača... Zar ne? P.S. mogu ja ovako do besvjesti... ti nešto napišeš, ja okrenem, pa ti okreneš, ja napišem... i tako dalje...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Meni je puno ljepsa igra s osnovne linije,zahtjeva preciznost,tehniku i snagu.Najmanje bi se trebalo odnositi na snagu,ali danas je to tako kako je. Ali ako uzimamo Federera za primjer kod njega sigurno nije snaga udarca ono sto ga cini najboljim. Zar ne mislis Damfisk da je i servis jedna vrsta nabijanja?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #129 (permalink) | |
ma nema tu smisla bilo šta više pisati, ali vidim da si gore postavio pitanje da tko je bio najbolji u to vrijeme kad je Federer izgubio od Ančića...Federer nije jer se on tek dizao prema vrhu a tu su bili igrači poput Hewitta, Agassia, Ferrera, Moye, Safina pa i Roddick je bio isto zajeban...tek 2003 je on ozbiljno počeo ići prema vrhu i osvajati ove velike turnire di je završio na drugom mjestu (iza Roddicka) da bi slijedeće godine uspio uhvatiti to prvo mjesto i držati ga dan danas...istina da i u to vrijeme Ančić bio dosta slabiji protivnik iako Federer niej bio najbolji, ali opet aj to ne mogu uspoređivati sa Samprasom jer Sampras je baš gubio od dosta slabijih protivnika, ali dok je bio na vrhu i ostvarivao najbolje rezultate...nije bio stvoren za RG i gotovo, imao je dosta prilika bez obzira na Couriera, Agassia ili koga već..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
![]() |
| Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.

Uhvatio si se tog Ančića i voziš u tom jednom pravcu i jbg sad...